Sari la conținut

Creștere sustenabilă a vânzărilor cu firme împrumuturi rapide

Creștere sustenabilă a vânzărilor cu firme împrumuturi rapide

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Firmele aflate la început de drum, cele care vor să investească în tehnologizare, care intenționează să se extindă sau care doresc o modernizare a proceselor de producție pot accesa un credit adaptabil disponibil în paleta firme împrumuturi rapide.

Un credit firme împrumuturi rapide vine în ajutorul clienților săi cu împrumuturi pe mai mulți ani, cu dobânzi avantajoase și păsuire în caz de neplată a unei rate, toate aceste avantaje find asociate creditorului Filbo.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Dezvoltare prin firme împrumuturi rapide

Aceste firme la început de dezvoltare se gândesc la mărunte forme de finanțare fie de la stat, bani europeni sau accesare de credite avantajoase pentru a se putea menține pe piața concurențială. Societățile comerciale care vor un credit nebancar pot accesa un credit rapid de la firme împrumuturi rapide însă, ele vor trece printr-o serie de verificări realizate în prealabil cum ar fi: istoricul de creditare asociat firmei, istoricul bancar al acesteia, situația financiară în momentul accesării împrumutului, siguranța rambursării creditului și profitabilitatea proiectului pentru care firma cere finanțarea.

Aceste tipuri de credite contractate de o firmă se pot clasifica în doua mari categorii de referință: cele luate pe persoana fizică și cele pe persoană juridică. Exista însă niște diferențe de finanțare între cele doua tipuri și mai ales, în privința criteriilor de eligibilitate.

Credite firme împrumuturi rapide sau de nevoi personale?

Foarte mulți antreprenori sunt destul de indeciși atunci când vine vorba de contractarea unui credit pe persoană fizică sau juridică. Creditul achiziționat pe persoană fizică este un tip de finanțare rapidă și avantajoasă, deoarece se face fără garanții imobiliare pe o perioada de maxim 5 ani, cu dobânzi fixe sau variabile în funcție de produsul financiar accesat.

Avantajele sunt multiple printre care amintim: contractare online, rapiditate, cu timp scurt pentru aprobare, nu se cere contributivitate și mai ales, fără garanții materiale. Câteva dezavantaje ar fi acelea că valorile de finanțare sunt mici, costurile dobânzilor mari și uneori variabile, răspunderea este pe persoana care ia creditul și nu a firmei pe care aceasta o poate deține. Acest împrumut este de nevoi personale și ca  principală regulă de îndeplinit: trebuie sa deții asigurare șomaj sau de viața.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Produse financiare diverse pentru firme împrumuturi rapide

Solicitarea unui credit firme împrumuturi rapide pe persoană juridică este avantajos și eficient, cu multe plusuri pentru cel care dorește să contracteze. Valorile finanțate în acest caz sunt mari, termenul de rambursare este de peste 5 ani în unele cazuri, cu posibilitatea de a fi grațiat în cazul neplății la timp a unei rate. Un astfel de credit firme împrumuturi rapide pe persoană juridică are flexibilitate la finanțare și debitul obținut revine companiei. Ai deductibilitate fiscală în cazul în care firma plătește impozit pe profit. Ca un dezavantaj, există instituții financiare care solicită garanții pentru sumele mari. În schimb, un credit firme împrumuturi rapide gestionat de firmă, pe persoana juridică, vine și cu o monitorizare a finanțelor și cu obligativitatea de a asigura bunurile achiziționate din finanțări.

Fiecare firmă face mai întâi o simulare a creditului, iar împreună cu specialiștii în domeniu se stabilește tipul de credit cel mai avantajos pentru clientul apelant. Însă procesul prezentat poate fi net simplificat atunci când se apelează la firme împrumuturi rapide. Cu ajutorul fintech-ului Filbo special dedicat firmelor mici și mijlocii finanțarea dorită nu trebuie să se mai supună la numeroase rigori. Cu doar câteva documente de încărcat, cu un proces care se derulează exclusiv în mediul online, orice administrator aflat la început de drum poate primi sume de bani semnificative pentru a-și dezvolta afacerea. Pentru că instituțiile bancare acordă cu precădere credite acelor entități cu o intensă activitate comercială, Filbo a venit cu o alternativă remarcabilă pentru afacerile mici care își doresc să fie competitive.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *