Sari la conținut

Obținerea unui credit pentru firmă nouă- proces rapid și simplificat

Obținerea unui credit pentru firmă nouă- proces rapid și simplificat

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Statisticile financiare întocmite de către instituțiile naționale și internaționale dovedesc o creștere importantă a numărului de afaceri de pe teritoriul României. În același timp, procentele tot mai ridicate din numărul acestor afaceri își închid activitatea chiar în primii ani din lipsa unor surse de finanțare constante.

Chiar dacă există în mod curent o serie de programe de dezvoltare cu finanțări nerambursabile și rambursabile, afacerile locale ajung cu greu să se dezvolte și să-și diversifice piața de clienți. Motivele care stau în spatele acestei stagnări sunt printre cele mai diverse, de la o gestiune defectuoasă a resurselor financiare și până la lipsa accesării unui credit pliat pe nevoile interne.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit pentru firmă nouă contractat de la diverse instituții financiare

În analiza pieței am identificat două dimensiuni de referință care conlucrează înspre eșecul afacerilor de mici dimensiuni. Pe de o parte, există o lipsă acută de educație financiară pentru antreprenori, element care îi conduce pe aceștia despre o reticență crescută față de produsele financiare de tip credite. Pe de cealaltă parte, majoritatea instituțiilor bancare îngreunează procesul de acordare a unui credit pentru firmă nouă, sunt impuse o serie de criterii de eligibilitate ce pot fi cu greutate îndeplinite iar perioadele de analiză a cererilor de creditare sunt extrem de îndelungate.

Conlucrarea acestor două dimensiuni poate fi atenuată într-un mod pozitiv de activitatea IFN-urilor și afacerilor de tip fintech. Filbo se încadrează în cea de-a doua categorie și și-a propus să ofere afacerilor mici și mijlocii un proces simplificat de aplicare pentru credit pentru firmă nouă, totul pentru a putea genera dezvoltare și microfinanțare durabilă. În continuare prezentăm pe scurt câteva informații despre acest creditor.

Credit pentru firmă nouă de mici dimensiuni și cu 12 luni de activitate pe piață

Indiferent de domeniul de activitate al unei firme, nevoia tehnologizării și digitalizării este una tot mai pregnantă. Dacă se dorește o extindere a activității în mediul online, procesele de targetare și analiză a pieței sunt vitale pentru a putea construi profilul clientului. Pentru majoritatea utilizatorilor din mediul online, existența pe piață a unei companii este echivalentă cu activitatea acesteia de pe propriul site sau de pe rețelele de socializare.

Pentru a vă putea lansa în acest mediu cu un site de prezentare sau cu un magazin de produse/servicii este necesară colaborarea cu o agenție media specializată. Nu aveți bugetul necesar pentru o astfel de investiție? Cu un credit pentru firmă nouă marca Filbo problema banilor este rezolvată. Trebuie doar să îți faci cont pe platformă, să ai 12 luni de activitate și o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro, sub 10 angajați și mai ales, o conduită pozitivă de client înregistrată la Biroul de Credite. Îndeplinirea tuturor acestor condiții vă poate duce cu un pas mai aproape înspre obținerea unui credit pentru firmă nouă, mai ales dacă aveți o afacere de mici dimensiuni.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Beneficii pentru credit pentru firmă nouă

Colaborarea cu Filbo poate fi o activitate pozitivă pentru firma ta și următoarele credite pe care le poți contracta. Dacă ești eligibil pentru credit pentru firmă nouă poți solicita suma dorită fără justificări. Este esențial doar să nu utilizezi credit pentru firmă nouă pentru refinanțarea altor împrumuturi.

În schimb, achiziționarea de tehnologie și echipamente, plătirea taxelor și impozitelor sau a facturilor către furnizori, contractarea unor servicii sau chiar închirierea unei noi locații, toate acestea pot deveni realitate prin intermediul împrumutului potrivit. Înainte de a aplica pentru orice formă de finanțare, indicăm tuturor antreprenorilor să realizeze analize financiare detaliate despre propria situație, totul pentru a putea evalua în timp util potențialul de rambursare al unui împrumut.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *