Sari la conținut

Proces de contractare credit rapid pe firmă- cum să alegi creditorul potrivit pentru afacerea ta!

Proces de contractare credit rapid pe firmă- cum să alegi creditorul potrivit pentru afacerea ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Fiindcă trăim într-o eră a tehnologiei, accesibilitatea informații a devenit un deziderat ușor de atins, totul prin intermediul numeroaselor site-uri online care abundă de diverse date și detalii relevante pentru un anumit subiect. Dacă la începuturile dezvoltării mediului online informația regăsită în acest spectru era una de natură informativă, astăzi putem întreprinde diverse activități la doar câteva click-uri distanță. Putem comanda diverse echipamente și tehnologii, putem comunica cu oamenii și mai ales, putem contracta diverse tipologii de credite prin respectarea a câțiva pași simpli.

Pentru că în calitate de antreprenor cu siguranță te interesează diversificarea creditelor și modul de aplicare asociat acestora, îți prezentăm în continuare câteva informații principale despre credit rapid pe firmă. În plus, realizăm chiar și o recomandare de creditor care poate să vină în întâmpinarea nevoilor tale financiare cu cele mai adaptate produse de tip împrumut. Rămâi alături de noi pentru a intra în lumea creditelor și a înțelege accesibilitatea acestora!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit rapid pe firmă marca Filbo

Filbo este un fintech cu 30 de ani de experiență pe piață care și-a propus să ofere administratorilor de firme din România produse financiare adaptate nevoilor lor. Puteți accesa un credit rapid pe firmă prin îndeplinirea câtorva condiții de eligibilitate și încărcarea unor documente specifice. Vă prezentăm în continuare câteva informații despre acest aspect pentru a fi mereu informat despre un împrumut extrem de rapid. În primul rând, acest tipar de credit se oferă doar pentru MM – SRL, SA, II sau IF, firmele trebuie să aibă sub 10 angajați și o cifră de afaceri până în 2 milioane de euro.

O altă condiție esențială este aceea de a avea minim 12 luni de activitate de piață și lipsa unor procese de executare silită cu alți creditori. Se pot împrumuta sume de până la 100.000 de lei iar documentele generice pe care trebuie să le încărcați sunt: extrase de cont pentru ultimele 3 luni, ultima balanță contabilă disponibilă. Alături de cererea pe care o depuneți în platforma Filbo, există posibilitatea ca operatorii să vă solicite și alte câteva documente pentru autentificarea firmei (de exemplu, certificat de atestare fiscală). Întregul proces de realizare a cererii și încărcarea documentelor nu ar trebui să depășească 15 minute, iar în câteva ore puteți primi răspunsul privind aprobarea sau refuzul cererii. După cum se poate observa, puteți simplifica major procesul de aplicare pentru un credit rapid pe firmă, la fel și drumurile realizate.

Un credit rapid pe firmă pentru diverse nevoi

Fără a solicita garanții de creditare aplicanților, un credit rapid pe firmă marca Filbo va fi întotdeauna ușor de accesat cu ajutorul mediului online. De asemenea, administratorii nu sunt nevoiți să justifice modul în care vor gestiona banii, aceștia putând să întreprindă orice acțiune în afară de refinanțarea altui credit.

Dacă doriți să aflați costul final al creditului înainte de a depune cererea, simulatorul online de credite vă stă la dispoziție cu calcule eficiente privind ratele de rambursare și perioadele de timp pe care le doriți. Un credit rapid pe firmă este oportun a fi contractat atunci când doriți să achitați plățile către furnizori, chiria, taxele și impozitele sau chiar să achiziționați echipamente pentru dezvoltarea producției. Mai mult, dacă doriți să investiți în serviciile de promovare ale afacerii, puteți contracta un credit rapid pe firmă și ulterior, să apelați la o agenție media specializată.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credit rapid pe firmă pentru dezvoltare

Firmele de dimensiuni mici și mijlocii au acces redus la produse de finanțare din partea instituțiilor financiare bancare. Numeroasele criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinească transformă procesul de contractare al unui credit rapid pe firmă într-o adevărată povară pentru antreprenori.

Cu ajutorul Filbo întregul proces de aplicare a fost unul simplificat și disponibil non-stop cu ajutorul mediului online, totul pentru ca resursele financiare de care ai nevoie să fie mereu accesibile.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *