Sari la conținut

Un credit pe firmă nouă – promotor pentru dezvoltare, creștere a vânzărilor și proeminență pe piață

Un credit pe firmă nouă – promotor pentru dezvoltare, creștere a vânzărilor și proeminență pe piață

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Educația antreprenorială operaționalizată atât în mediul preuniversitar, cât și în mediul universitar, are principalul rol de a forma în rândul tinerilor deprinderi sănătoase din punct de vedere financiar și mai ales să le livreze într-un mod sistematic informații vitale despre o afacere. Întocmirea unui plan de afaceri, obținerea unor resurse prin intermediul proiectelor naționale sau europene, managementul intern, dar și caracteristici ce țin de leadership, toate acestea sunt cu adevărat o artă care contribuie la dezvoltarea socială.

După cum putem observa, mediul antreprenoriatului este dependentă de cel financiar, fluctuațiile de la nivel macro resimțindu-se cu precădere și în activitatea micilor sau marilor companii. Pentru a putea rezista pe piață, de multe ori antreprenorii apelează la un credit pe firmă nouă, pentru a putea face față cheltuielilor interne sau pentru a se dezvolta într-un mod armonios. În cadrul acestui articol vă prezentăm informații generoase despre credit pe firmă nouă, cum poate fi contractat acesta de la un creditor transparent și mai ales, criteriile de eligibilitate minimale pe care o firmă aflată la început de drum trebuie să le îndeplinească. Încercăm să venim în ajutorul antreprenorilor care sunt în căutarea unui produs financiar adaptabil, accesibil și ușor de rambursat.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit pe firmă nouă și premisele dezvoltării

În conformitate cu statisticile realizate de către instituțiile internaționale, foarte multe firme se închid încă din primii ani de activitate. Cauzele pentru această realitate pot fi multiple, dar de cele mai multe ori aspectele financiare reprezintă o problemă pregnantă. Lipsa unor credite accesibile venite din partea instituțiilor financiare vine să completeze peisajul anost al unui mediu de afaceri care stagnează și implicit, conduce la imposibilitatea dezvoltării locale.

Pentru a putea oferi antreprenorilor ceea ce își doresc, mai ales celor care sunt în primii ani de activitate, un credit pe firmă nouă marca Filbo vine să transforme nevoile financiare într-o oportunitate de dezvoltare. Filbo este o afacere de tip fintech cu peste 30 de ani de experiență care a generat o platformă online de aplicare pentru credite în vederea simplificării procesului de creditare. Oferind credit pe firmă nouă fără garanții, Filbo colaborează îndeaproape cu afacerile mici și mijlocii și le susține nevoia financiară asociată diverselor contexte. Indiferent că sunt necesari bani pentru plata facturilor către furnizori, a chiriei sau chiar achiziționarea de echipamente, un credit pe firmă nouă este produsul adaptat cerințelor.

Criterii de eligibilitate pentru credit pe firmă nouă

Dacă firma dumneavoastră are cel puțin 12 luni de activitate, o cifră de afaceri cu 2 milioane de euro și mai puțin de 10 angajați, cu siguranță deja îndeplinit câteva dintre criteriile esențiale pentru a aplica la un credit pe firmă nouă.

În afară de acestea, mai trebuie să definești o conduită de client ireproșabilă identificată la biroul de credite, practic să nu aveți antecedente de executare silită cu alți creditori. Analizele realizate de către operatorii Filbo se realizează în vederea identificării îndeplinirii tuturor acestor criterii și mai ales a corectitudinii documentelor transmise de către client.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Platforma Filbo pentru credit pe firmă nouă

Site-ul online sau platforma mobilă au fost special create cu un nivel ridicat de intuitivitate pentru a oferi utilizatorilor experiențe plăcute și rapide în procesul de creditare. Așa cum probabil ați concluzionat deja, procesul de creditare marca Filbo se realizează exclusiv prin intermediul online-ului, element care vă scutește de nenumăratele drumuri pe care trebuie să le întreprindeți la sucursalele unor instituții financiare.

Documentele vizate pentru a fi încărcate sunt diferite de la o tipologie de credit la alta. Dacă doriți să aflați costurile finale ale creditului în funcție de perioadele de rambursare convenabile, simulatorul de credit vă stă la dispoziție permanent pentru calculele dumneavoastră financiare.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *