Sari la conținut

Cu împrumuturi pentru firme poți investi sistematic în dezvoltarea afacerii tale

Cu împrumuturi pentru firme poți investi sistematic în dezvoltarea afacerii tale

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Firmele noi înființate, cu angajați puțini, care au cerere pentru produsele rezultate din activitatea acestora, doresc extinderea afacerii pentru o productivitate mai largă, totul pentru a putea crește profitul. Însă pentru acest lucru este necesară o finanțare rapidă, fără costuri mari pe o perioadă mai lungă de timp, de la un creditor care să dețină un nivel ridicat de transparență. Aceste împrumuturi pentru firme implică un proces de creditare nebancară care ajută firmele cu finanțare rapidă pe o perioada îndelungată, astfel presiunea rambursării se micșorează.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Informații despre împrumuturi pentru firme

Credit împrumuturi pentru firme are mai multe categorii de creditare marca Filbo pentru clienții lor și anume, credite pentru PFA, pentru capital de lucru sau investiții, pentru agricultură. Foarte mulți antreprenori fluctuează între credite pe persoană fizică respectiv, cele pe persoană juridică. Cele două tipuri de credit au avantaje proprii dar și impedimente, de aceea cea mai bună soluție pe care o firma o poate avea este aceea de a se consulta în prealabil cu specialiștii în domeniul creditării. Studiul documentelor firmei se poate operaționaliza prin intermediul departamentului de contabilitate și implicit, se poate calcula estimativ potențialul de rambursare în funcție de perioada dorită.

La un credit accesat pe persoană fizica întâlnim flexibilitate în accesarea banilor, obținerea fără garanții materiale în timp scurt pentru aprobare fără contributivitate. Se accesează online, simplu și rapid cu o creditare de pana la 5 ani cu valori de finanțarea mici, pentru nevoile diverse ale oamenilor. De asemenea, costurile dobânzilor raportate pot fi avantajoase, totul dacă se îndeplinesc sistematic condițiile de aplicare. Este important să fii angajat cu venituri stabile și cu asigurare de șomaj dacă dorești să aplici pentru un credit. La polul opus, modelele de împrumuturi pentru firme au alte tipuri de criterii de eligibilitate și implicit, un acces mai rapid la diverse surse de bani cu valori ridicate.

Împrumuturi pentru firme și accesibilitate ridicată

Dacă vorbim de credit împrumuturi pentru firme atunci rata de îndatorare este una variabilă, pe o perioadă mai mare de timp, cu o analiza în prealabil a activității firmei și a profitabilității acesteia. Conform clauzelor care se pot stabili, firma care obține un credit împrumuturi pentru firme poate beneficia de păsuire în caz de neplată a ratelor, astfel nu se pune presiune pe circuitul intern al finanțelor. Simularea care se realizează în momentul accesării unui credit împrumuturi pentru firme stabilește exact condițiile creditării, documentația care trebuie și durata de timp în care se poate face rambursarea banilor.

Documentele necesare sunt cele doveditoare pentru activitatea și profitabilitatea firmei, se cer garanții materiale în unele cazuri și asigurare obligatorie pentru bunurile finanțate. Astfel, se poate verifica siguranța rambursării banilor și profitabilitatea proiectului pentru care se accesează finanțele de la credit împrumuturi pentru firme. Deoarece acest tip de credit, credit împrumuturi pentru firme, vine în ajutorul firmelor care doresc dezvoltate sau modernizare, este cel mai accesat credit nebancar luat rapid, online și cu transparență privind finanțarea și rambursarea banilor. Dobânzile fixe sau mobile sunt atent comunicate către client, la fel și termenele lunare de rambursare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu împrumuturi pentru firme poți evolua constant și uniform

Venind în ajutorul firmelor mici și mijlocii, creditul asociat pentru creditorul Filbo implică o serie de avantaje pe care le-am vizualizat și mai sus. Atât criteriile de eligibilitate cât și procesul efectiv de creditare prezintă particularități diferite de la o instituție la alta, totul în funcție de responsabilitățile interne și dorința de ajutor orientată către clienți.

Cu Filbo puteți să beneficiați de consultanță permanentă din partea operatorilor din zona de call center, de păsuire a plății cu 30 de zile și mai ales, de produse financiare adaptate nevoilor organizaționale.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *