Sari la conținut

Apelează la Filbo ifn pentru un produs financiar pentru persoane juridice

Apelează la Filbo ifn pentru un produs financiar pentru persoane juridice

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru a se putea dezvolta armonios, orice societate are nevoie de diverse produse și servicii care să respecte înalte standarde de calitate. În domeniul economic, astăzi nu mai vorbim doar despre activitatea băncilor, ci și despre Filbo ifn.

IFN-urile sunt instituții financiare nebancare ce oferă unei palete largi de clienți produse adaptate nevoilor, finanțări durabile în funcție de îndeplinirea unor criterii de eligibilitate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Despre Filbo ifn

Filbo ifn portretizează de altfel o afacere de tip fintech care s-a fundamentat pe principiul acordării de credite pentru firmele nou înființate sau pentru cele de dimensiuni reduse. Cu o activitate de piață de peste 30 de ani, Filbo ifn administrează astăzi o diversitate de dosare de credite și mai ales, inovează piața în ceea ce privește procesul de creditare.

Pentru a afla mai multe detalii despre Filbo ifn și produsele financiare oferite de către acesta, rămâi alături de noi în această incursiune teoretică! Îți vom oferi detalii pe care orice antreprenor ar dori să le cunoască înainte de a interacționa cu o instituție financiară.

Inovația adusă de Filbo ifn

Fintech-urile sunt afacerile care implementează tehnologia în serviciile pe care le oferă. Așa cum probabil deja intuiți, Filbo ifn este o instituție financiară nebancară ce oferă o serie de credite micilor afaceri, totul prin intermediul mediului online. În România beneficiem de una dintre cele mai rapide și performante conexiuni de internet. Chiar dacă multe zone din mediul rural nu beneficiază de această conectivitate, marile orașe se laudă cu o viteză excepțională în încărcarea paginilor. Pentru că orice companie are un sediu bine poziționat într-o zonă de interes public, Filbo ifn și-a propus să transpună total procesul de creditare în acest mediu prin intermediul a câțiva pași simplii. Utilizatorii (ce se pot transforma rapid în potențiali clienți) navighează în mediul online în căutarea unui credit pentru firmă.

În grila de rezultate oferite de către algoritmii Google se va clasa printre primele rezultate și Filbo ifn. Accesarea paginilor de către utilizatori va echivala cu o documentare a acestora cu privire la produsele financiare oferite și se va alege în ultimă instanță o singură opțiune. Simulatorul de credite va oferi informații vitale despre costurile finale ale creditului și va permite aplicantului să aprecieze potențialul propriu de rambursare. Ulterior, se va realiza contul de client pentru autentificare, se va încărca cererea și documentele solicitate. În câteva ore de la încărcarea acestora operatorii Filbo vor transmite răspunsul pozitiv sau negativ către client. Dacă acesta este unul favorabil, clientul va trimite semnat contractul de creditare și va aștepta banii în aceeași zi. Totul se derulează, după cum puteți observa, extrem de simplu și ușor.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Filbo ifn pentru conectivitate și transparență

Site-ul celor de la Filbo este intuitiv și ușor de accesat. Acesta este bine optimizat pentru toate tipurile de device-uri, totul pentru ca utilizatorii să interacționeze ușor cu acesta. Opțiunea de chat disponibilă în mediul online vă poate pune în legătură cu un consultant. De asemenea, dacă doriți o consultanță telefonică, este vital să apelați numerele de telefon afișate. Fiecare produs de creditare este însoțit de o serie de informații exhaustive despre condițiile de eligibilitate și documentele necesare. Mai mult, secțiunea de blog vă oferă informații exhaustive despre diverse subiecte importante pentru viața antreprenorială.

Cu ajutorul creditării de la Filbo puteți întreprinde o serie de activități pentru firma dumneavoastră. De la plata facturilor și a chiriei și până la achiziționarea de echipamente, toate acestea sunt vitale pentru o dezvoltare armonioasă a afacerii. Afacerile mici, cu un număr de până în 10 angajați și cu o cifră de afaceri de până în 2 milioane de euro pot aplica pentru o paletă largă de produse financiare, adaptate și fiabile.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *