Sari la conținut

Identificarea unui credit societate comercială – analiza ofertelor și a creditorilor de pe piață

Identificarea unui credit societate comercială – analiza ofertelor și a creditorilor de pe piață

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

În societatea contemporană identificăm o serie de produse financiare special dedicate persoanelor fizice și juridice, totul pentru a veni în ajutorul acestora atunci când resursele avute la dispoziție nu mai fac față pentru a acoperi cheltuielile. Studiile efectuate de către instituțiile internaționale au identificat una dintre cele mai recurente probleme în rândul afacerilor mici și mijlocii, anume accesul la finanțări din partea instituțiilor financiare. Criteriile de eligibilitate multiple și foarte greu de îndeplinit minimizează șansele de a putea aplica la un credit societate comercială. Având în vedere această realitate, o serie de afaceri de tip fintech s-au lansat pe piață pentru a putea veni în ajutorul antreprenorilor.

Atât IFN-urile cât și alte tipuri de instituții financiare nebancare realizează în mod constant contracte de creditare pentru clienții care solicită un credit societate comercială. Foarte mulți antreprenori se orientează către aceste tipuri de identități deoarece ele sistematizează o serie de avantaje în procesul de creditare. În cadrul acestui articol vă vom oferi informații utile despre ce înseamnă un credit societate comercială și cum poate fi contractat de la un creditor transparent și eficient. Vă prezentăm o alternativă viabilă pentru nenumăratele drumuri care pot fi întreprinse în mod tradițional la o instituție bancară și anume, contractarea unui credit prin intermediul mediului online.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Filbo și credit societate comercială

Există o paletă largă de produse financiare care pot fi achiziționate prin intermediul Filbo. Acestea sunt dedicate cu precădere afacerilor de mici dimensiuni și iau forma unor credite rapide, pentru PFA-uri, pentru investiții sau chiar pentru acele entități care activează în domeniul agricol. Criteriile de eligibilitate sunt diferențiate de la un produs la altul, în funcție de suma solicitată și de perioada de rambursare dorită de către client.

Așa cum am afirmat și mai sus, întregul proces de contractare a unui credit societate comercială se poate realiza exclusiv în mediul online, prin intermediul site-ului sau aplicației mobile. Firmele care pot aplica pentru un credit se pot încadra în una dintre următoarele forme de organizare SRL, SA, PFA, II sau IF.

Avantaje pentru credit societate comercială

Există numeroase avantaje care pot fi menționate atunci când vorbim despre creditarea Filbo. În primul rând, trebuie să menționăm cu siguranță rapiditatea procesului. Din punct de vedere al aplicantului, generarea cererii și completarea acesteia, încărcarea documentelor specifice poate dura undeva până la 15 minute. Ulterior, în termen de câteva ore, operatorii Filbo analiza îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și vor decide dacă vă acordă credit societate comercială. În cazul în care răspunsul este unul pozitiv, aceștia vor trimite contractul pentru a fi semnat și returnat.

Banii sunt primiți rapid în cont pentru a putea fi folosiți de îndată. Un alt avantaj major pe care trebuie să-l portretizăm este acela al transparenței. Totalitatea informațiilor necesare se regăsesc succint pe site, în cadrul descrierilor pentru fiecare produs financiar. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, puteți să trimiteți un mesaj direct operatorilor pe site sau să îi apelați la numerele de telefon afișate. Nivelul ridicat de transparență decurge și din modul în care procesul a fost simplificat, totul pentru a oferi afacerilor de mici dimensiuni posibilitatea accesării unor microfinanțări.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credit societate comercială marca Filbo

O afacere în continuă dezvoltare? Cu siguranță acest deziderat poate fi îndeplinit dacă sunt generate în timp util dezvoltării continue ale procesului de producție. Indiferent de domeniul de activitate, de prestarea de servicii sau de realizarea unor produse, elementele ce țin de managementul resurselor financiare trebuie să fie în permanență maximizate pentru a putea aduce profit.

Cu ajutorul unui credit societate comercială puteți investi sau vă puteți achita îndatoririle financiare pentru mai multă stabilitate!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *