Sari la conținut

Vrei să achiziționezi o mașină pentru afacerea ta? Cu împrumuturi pentru firme nou înființate și business-ul tău poate primi finanțarea dorită!

Vrei să achiziționezi o mașină pentru afacerea ta? Cu împrumuturi pentru firme nou înființate și business-ul tău poate primi finanțarea dorită!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dacă nevoile umane se înscriu din punct de vedere conceptual în piramida lui Maslow, cele asociate unei companii nu sunt categorizate în vreun mod standard. Cu toate acestea, ne putem gândi în termeni de nevoi organizaționale la principalele resurse cu care se operează în interiorul unei firme: financiare, imobiliare, umane și logistice, tehnologice. Toate acestea trebuie deținute simultan dacă se dorește a fi întreprinsă o activitate calitativă, totul prin intermediul sau cu ajutorul resurselor informaționale. Totalitatea acestor elemente sunt dependente de resursele financiare ale antreprenorului și ulterior, ale firmei.

Dacă deschiderea unei afaceri se poate realiza și prin aplicarea la fonduri europene nerambursabile pentru anumite domenii de lucru sectoriale, menținerea ulterioară a activității implică identificarea altor planuri de reziliență financiară, printre care și aplicarea la împrumuturi pentru firme nou înființate. Instituțiile bancare și nebancare oferă într-un mod targetat procese de creditare pentru împrumuturi pentru firme nou înființate, cu anumite criterii de eligibilitate și rambursare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Criterii diferențiate pentru împrumuturi pentru firme nou înființate

Fiecare creditor își propune propriile targete în ceea ce privește acordarea de credite și prin urmare, condițiile de eligibilitate pot fi net diferențiate. În cadrul acestui articol facem referire la unul dintre cei mai căutați creditori de pe piață, o afacere de tip fintech pe nume Filbo. Acest creditor oferă împrumuturi pentru firme nou înființate pentru acele entități care au cel puțin 12 luni de activitate pe piață și o conduită de bun platnic înregistrată la Biroul de credite.

Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe detalii despre întreg procesul de creditare!

Cu împrumuturi pentru firme nou înființate poți investi în dezvoltare!

Conceptul „dezvoltare” asociat unei firme este unul extrem de versatil și de pliat pe domeniul de activitate. Și contextele sociale joacă un rol major în modelarea potențialului de dezvoltare al companiilor, cu precădere a acelor entități locale care sunt dependente de clienții din proximitate. Pentru a se putea menține pe piață, foarte mulți antreprenori preferă să contracteze împrumuturi pentru firme nou înființate pentru a putea gestiona urgențele financiare sau pentru a se tehnologiza.

Multe studii statistice indică faptul că firmele mici stagnează financiar în primii ani de activitate deoarece nu au acces la surse de finanțare specifice. Lipsa unor astfel de ajutoare, chiar dacă se percep dobânzi, generează în rândul afacerilor mici imposibilitatea gestionării eficiente a resurselor. Cu ajutorul produselor financiare marca Filbo, antreprenorii pot solicita împrumuturi pentru firme nou înființate pliate pe propriile nevoi! Procesul de contractare se derulează exclusiv în mediul online iar condițiile de eligibilitate sunt ușor de îndeplinit. Totul este transparent iar dacă clientul dorește asistență, o va primi rapid din partea operatorilor Filbo prin chat sau telefonic.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Condiții de eligibilitate pentru împrumuturi pentru firme nou înființate

La Filbo nu este niciodată greu să iei un credit pe persoană juridică! Toate opțiunile se află la doar câteva click-uri distanță iar antreprenorii pot realiza în prealabil chiar și o estimare a costurilor finale asociate creditului. Pentru că tehnologia ne stă mereu la îndemână, este absolut vital ca și procesul de creditare să prezinte noi caracteristici adaptabile contextelor.

Dacă ai o firmă cu 12 luni de activitate, maxim 10 angajați, o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro și o conduită de bun platnic pentru alte credite anterioare, poți primi banii de care ai nevoie în doar câteva ore. Totul fără drumuri la sucursale, numeroase documente de întocmit și fără săptămâni de așteptare pentru aprobarea creditului. Rapiditatea este ceea ce definește activitatea Filbo, totul pentru ca antreprenorii să se poată bucura rapid de plata urgențelor sau de investițiile dorite. Cu împrumuturi pentru firme nou înființate ești cu un pas mai aproape de reziliență financiară!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *