Sari la conținut

Accesibilitate și rapiditate pentru credite societăți comerciale

Accesibilitate și rapiditate pentru credite societăți comerciale

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Societățile comerciale aflate la început de drum, care doresc o dezvoltare a activității cât mai rapidă, pentru a avea un randament maxim, trebuie să beneficieze de o finanțare optimă în acest sens. Cum să te dezvolți ca firmă într-un timp scurt? Ei bine, cu siguranță această întrebare este reflectată în cazul multor antreprenori aflați cu afacerea la început de drum. Cea mai eficientă metodă de finanțare este cea bancară, cu un credit pliat pe nevoile sau pe amploarea proiectului tău. Aplici la credit societăți comerciale, faci o analiză detaliată asupra nevoilor tale de finanțare și poți de asemenea, cere o simulare în prealabil a regimului.

În urma simulării credite societăți comerciale poți afla cu exactitate sumele primite și perioada în care se face rambursarea cu dobânzile aferente. Și instituțiile nebancare oferă credite societăți comerciale rapide, mai ales în cazul în care urgențele care se întâmpină la nivelul unei firme nu pot aștepta. De foarte multe ori antreprenorii se întreabă care tip de credit este unul mai eficient. Avem 2 categorii mari de referință, anume credite societăți comerciale și creditele luate pe persoană fizică. În cadrul acestui articol vă prezentăm ambele tipologii și avantajele asociate și mai ales, un model de creditor care poate veni în ajutorul dumneavoastră.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu produsele financiare de tip credite societăți comerciale ești ancorat în realitatea financiară a firmei

Cele două tipuri de credite menționate sunt la fel de eficiente, dar prezintă și dezavantaje sau diferențe, privind finanțarea, valoarea acesteia sau rambursarea și perioada aferentă acesteia. Poți apela la credite societăți comerciale ca acționar și poți beneficia rapid de finanțare într-un timp scurt, cu rate egale la rambursare. Un credit contractat în mod individual, fără a implica răspunderea firmei, poate genera costuri mai mici dar și sume mai mici în vederea contractării. Astfel, valorile finanțării sunt mai mici, de aceea ele nu pot întotdeauna acoperi costurile proiectului de dezvoltare asociat firmei.

În schimb, dacă accesați credite societăți comerciale contractat pe persoană juridică, poți avea acces la finanțare consistentă, în contul firmei, în urma unei analize a documentelor acesteia. Documentele constau în actele firmei, dovezi ale profitului acesteia, balanța financiară lunară sau acte ale valorilor care pot fi puse ca garanție pentru creditul luat. Creditarea se poate extinde pe o perioadă de mai mulți ani și în acest caz, finanțarea este mare și acoperă nevoile firmei. Fie că este nevoie de plata taxelor la stat, modernizarea firmei sau extinderea acesteia, un credit contractat prin intermediul firmei va avea mereu rezultate excepționale dacă este bine manageriat din perspectiva investițiilor.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Analiză exhaustivă pentru contractare credite societăți comerciale

Un credit de la credite societăți comerciale este stabilit de comun acord cu firma, în urma unei analize a tuturor documentelor care demonstrează credibilitatea acesteia. Analiza specialiștilor în domeniul creditării face ca timpul alocat finanțării sa fie unul acceptabil ambelor părți, astfel proiectul finanțat prinde contur, iar firma cunoaște o dezvoltare rapidă și eficientă. Poți accesa oricând un credit de la credite societăți comerciale, iar specialiștii de acolo te vor îndruma spre varianta cea mai bună pentru afacerea ta.

Și în funcție de mărimea și dimensiunea afacerii tale, poți avea un acces îngrădit la anumite produse financiare care implică finanțări consistente. Instituțiile bancare sunt extrem de reticente în a oferi clienților noi pe piață credite cu sume mari de bani din cauza impredictibilității dezvoltării acestora. Având în vedere această problemă și realitate socială, afacerile de tip fintech se bucură de credibilitate din partea firmelor aflate la început de drum, a celor care își doresc contractarea rapidă a unor sume de bani pentru plata urgențelor financiare. Filbo este o astfel de afacere care își propune să ofere clienților experiențe pozitive în procesul de creditare, totul derulându-se prin intermediul mediului online.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *