Sari la conținut

Un PFA credit pentru nevoi urgente – avantaje și informații utile

Un PFA credit pentru nevoi urgente – avantaje și informații utile

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Contextul economic internațional este marcat de o serie de evenimente cu impact major asupra bunului mers al mediului antreprenorial. Criza energetică și a produselor alimentare, valorile fluctuante ale monedelor naționale (pentru statele care nu au aderat la zona euro), dar și schemele de ajutor insuficiente implementate la nivel național și internațional, toate aceste converg înspre instabilitate financiară și tendința antreprenorilor de a-și abandona ideile de dezvoltare. Dacă până acum câțiva ani discutam despre proeminența produselor financiare oferite de către instituțiile bancare și mai ales, despre numeroasele criterii de eligibilitate care trebuiau îndeplinite, astăzi diversificarea acestor instituții atrage după sine numeroase avantaje.

Vorbim despre activitatea tot mai lărgită a instituțiilor financiare nebancare, afacerilor de tip fintech care își propun să ofere clienților experiențe de creditare plăcute, ușor de întreprins. Știm foarte bine că primii ani de activitate a unei firme joacă un rol major în stabilitatea financiară a acesteia. Din acest motiv, oferirea de PFA credit și împrumuturi pentru societăți comerciale cu termene de plată pliate pe nevoi aduc în prim plan caracteristici precum flexibilitate și adaptabilitate. În cadrul acestui articol vă prezentăm informații utile despre PFA credit, cum poate fi acesta contractat de la instituții financiare nebancare și implicit, cum poate fi utilizat pentru a fi transformat dintr-un împrumut într-o investiție pe termen lung.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un PFA credit pentru nevoi urgente

Marea majoritate a antreprenorilor apelează la un PFA credit pentru a achita nevoile urgente precum plata facturilor sau a chiriei, a taxelor și impozitelor către instituțiile din administrația publică locală. Foarte puțini dintre aceștia se orientează către utilizarea unui PFA credit în scopul modernizării sau creșterii proeminenței pe piață. În societatea românească procesul de creditare este adeseori asociat cu percepții negative din partea clienților, indiferent că vorbim despre persoane fizice sau juridice. Pentru a putea schimba aceste stereotipuri în gândire, foarte multe instituții de creditare nebancare realizează procese de conștientizare a importanței creditării prin intermediul unor campanii media.

Un creditor precum Filbo încearcă în permanență să aducă mai aproape produsele de creditare către antreprenori, totul pentru a putea simplifica procesul de aplicare și mai ales, pentru a putea reduce povara rambursării. Un PFA credit poate fi contractat în vederea achitării cerințelor financiare mai sus menționate, dar și pentru a achiziționa tehnologia necesară pentru modernizarea afacerii. În acest context, este vital să vizualizăm modul în care antreprenorul și raportează la piață și la cerințele și feedback-urile primite din partea clienților săi. Achiziționarea unor produse tehnologice prin intermediul unui PFA credit poate conduce la creșterea vânzărilor și la ușurarea procesului de rambursare a creditului.

Condiții de eligibilitate pentru PFA credit

Filbo este unul dintre creditorii care pune un accent prioritate reziliență, pe modul în care clienții își manageriază resursele financiare aflate la dispoziție. Din acest motiv, unul dintre principalele criterii de eligibilitate pentru aplicant este reprezentat de întrunirea a minim 12 luni de activitate pe piață și a unei cifre de afaceri sub 2 milioane de euro.

Microfinanțările furnizate către antreprenori au rolul de a forma rândul acestora responsabilitatea rambursării unor sume de bani și a generării de capital pentru investiții disponibil la doar câteva click-uri distanță. Procesul de contractarea a unui PFA credit se derulează în două mari etape. Prima etapă constă în încărcarea documentelor specifice pe site sau în aplicația mobilă, alături de cererea prototip. Cea de-a doua etapă este configurată de acceptul sau de refuzul cererii din partea operatorilor și se finalizează cu semnarea contractului de creditare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un PFA credit în doar câteva ore

Dacă generarea contului de client și încărcarea documentelor pot dura până la 15 minute, acceptarea cererii din partea operatorilor Filbo se realizează în maxim câteva ore. Acceptul acesteia și semnarea contractului de credit echivalează cu virarea sumei specificate în contul clientului la câteva minute distanță. În acest mod, el se poate bucura rapid de suma dorită!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *