Sari la conținut

Fiabilitate și reziliență financiară cu credite companii

Fiabilitate și reziliență financiară cu credite companii

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Implementarea unui plan de afaceri este echivalentă cu înființarea unei firme, cu un anumit mod de organizare și cu un anumit specific. Pentru a putea face față nivelului crescut de competitivitate și mai ales, cerințelor interne care sunt asociate spectrului de activitate, orice firmă poate apela la credite companii pentru a-și întregi resursele financiare și implicit, pentru a putea face față diverselor tipologii de urgențe care pot interveni. Conform studiilor realizate de către instituțiile financiare europene, marea majoritate a firmelor care sunt înființate se confruntă în primii ani de activitate cu diverse probleme legate de finanțare și de acceptarea unor credite companii pliate pe propriile nevoi.

Astăzi, datorită contextelor economice versatile și cererii crescute pentru finanțare, Uniunea Europeană a generat o serie de fonduri rambursabile sau nerambursabile pentru înființarea firmelor care pot fi accesate prin intermediul aplicării unor metodologii de proiect. Însă menținerea pe piață a activității și configurarea unei comunități de clienți stabile reprezintă încă dezideratul pentru foarte multe afaceri aflate la început de drum. Pentru a putea veni în ajutorul oamenilor de afaceri care își doresc să își dezvolte firmele, afacerile de tip fintech și IFN-urile cum lucrează pentru a putea oferi produse financiare pliate pe nevoi într-o cât mai largă diversitate. În cadrul acestui articol vă prezentăm câteva modele de credite companii marca Filbo pentru a putea fi mereu documentat despre accesibilitatea microfinanțărilor.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Vaste tipologii de credite companii

Fiecare afacere de tip fintech își propune să diversifice modul de contractare al creditelor și să genereze produse financiare cât mai adaptate clienților. Filbo nu numai că tehnologii vizează îndeaproape procedeul de aplicare pentru un credit, ancorându-l exclusiv în mediul online, ci este adresează cu precădere afacerilor mici și mijlocii care au un acces restricționat la produse financiare din partea băncilor. După cum prea bine știm, instituțiile bancare percep anumite comisioane și costuri asociate pentru contractarea unui credit, de la cele care vizează procedeul de acordare și până la realizarea analizei pentru îndeplinirea condițiilor de eligibilitate.

Prin intermediul Filbo puteți accesa credite super rapide, pentru capital de lucru și investiții, pentru PFA-uri sau chiar pentru acelea afaceri care activează în domeniul agricol. Chiar dacă aveți la dispoziție o gamă diversificată de produse, este esențial să calculați îndeaproape costurile finale ale unor credite companii, să evaluați propriul potențial de rambursare și mai ales necesarul financiar pe care doriți să îl contractați.

Creditul super rapid din grila credite companii

Cu ajutorul unor credite companii puteți să faceți față cu brio tuturor urgențelor financiare cu care se confruntă firma dumneavoastră, dar și aplicabilității dorinței de evoluție. Astfel, prin intermediul unui credit super rapid ce se poate contracta pentru următoarele forme de organizare ale firmelor: IMM – SRL, SA, II sau IF, aveți posibilitatea să vă achitați în regim de urgență facturile, să plătiți chiria sau chiar să achiziționați noi mijloace de producție necesare pentru extinderea afacerii. Dacă doriți o sumă de până la 35 000 lei, aveți nevoie de un sigur document și anume, de un extras de cont pe ultimele 3 luni.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Documente necesare și condiții de eligibilitate pentru credite companii

Simplificarea procesului de creditare este un aspect pozitiv pentru toți antreprenorii care manageriază firme mici și mijlocii, pentru cei care doresc să se afle imediat în posesia finanțărilor dorite. Condițiile de eligibilitate au fost și ele restrânse și sunt reprezentate de următoarele elemente: deținerea calității de administrator pentru una dintre formele de organizare ale firmei mai sus menționate, un număr mai mic de 10 angajați, o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro, 12 luni de activitate de piață.

La toate acestea se mai adaugă și o conduită de client ireproșabilă și lipsa unor antecedente de executare silită cu alți creditori. În acest mod, oferirea de credite companii se realizează nediferențiat, cu prioritizarea nevoilor firmei aplicantului.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *