Sari la conținut

Prezența unei firme pe piață și contractare împrumut firme nou înființate

Prezența unei firme pe piață și contractare împrumut firme nou înființate

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un împrumut firme nou înființate poate genera o oportunitate excelentă de dezvoltare pentru afaceri de toate dimensiunile. În special cele care sunt nou înființate au nevoie în permanență de o sursă viabilă de finanțare pentru a putea face față cheltuielilor neprevăzute sau punerii în practică a diverse proiecte de dezvoltare. Instituțiile bancare sunt mult mai riguroase în oferirea de împrumut firme nou înființate și țin cont de o serie de indicatori în analiza unei afaceri. Printre aceștia se regăsesc: gradul de îndatorare existent al firmei și scorul de credit, profitul înregistrat pentru anii de activitate, vechimea în piață și profitabilitatea domeniului de activitate, posibilitățile de rambursare și riscurile aferente.

Toți acești indicatori sunt foarte greu de bifat într-un mod pozitiv pentru firmele care au cel puțin un an de activitate pe piață și care își doresc să contracteze împrumut firme nou înființate. Această greutate de îndeplinire a condițiilor survine din lipsa de experiență și deținerea unor fonduri insuficiente, din generarea unui profit scăzut în primele luni de activitate. Prin urmare, în acest caz cererea de creditare se poate finaliza cu un eșec dacă vorbim despre interacțiunea dintre un antreprenor și o instituție bancară. Ce alternativă mai rămâne de urmat?

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Împrumut firme nou înființate de la instituții financiare nebancare

Ei bine, grație diversificării produselor financiare și a creditorilor care le oferă, chiar și firmele care solicită împrumut firme nou înființate pot beneficia de un credit adaptat nevoilor. Filbo vine în ajutorul acestor afaceri cu credite pliate pe nevoi, super rapid de contractat și cu potențial etapizat de rambursare.

Ceea ce își propune Filbo este să ofere afacerilor mici și mijlocii acces la resurse financiare diverse pentru a se putea dezvolta și mai ales, pentru a-și putea achita cu succes facturile care sunt urgente.

Filbo și împrumut firme nou înființate

Filbo a simplificat major procesul de creditare și documentele care sunt necesare pentru încărcarea pe site-ul firmei. Mai mult decât atât, întregul proces de creditare pentru împrumut firme nou înființate se derulează exclusiv în mediul online, la fel și simularea pentru costul final al creditului. Tehnologia este parte integrată din viețile noastre și adaptabilitatea crescută a utilizatorilor la acest mediu ne propune o ancorare tot mai ridicată a tuturor activităților în acest spectru.

Astfel, chiar și produsele de creditare pot fi achiziționate prin intermediul operaționalizării a câțiva pași esențiali, de la analiza inițială a produselor financiare disponibile și până la îndeplinirea criteriilor de eligibilitate. Cu ajutorul Filbo puteți avea acces la mai multe tipuri de produse financiare precum: împrumut firme nou înființate prin credit rapid, credit pentru firmele care activează în domeniul agriculturii, credit pentru capital de lucru sau investiții. Aveți la dispoziție chiar și câteva servicii de tip factoring care vă pot achita cu succes facturile urgente prin intermediul unei rambursări etapizate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu un împrumut firme nou înființate ai parte de reziliență financiară

Instituțiile bancare pot impune diverse comisioane pentru analiza cererii venite din partea unei persoane juridice. Mai mult decât atât, pot fi aplicate și următoarele tipuri de comisioane adiacente: comisioane de acordare sau de administrare, de rambursare anticipata a creditului, de analiză privind cererea.

Pentru a putea scăpa de toate aceste plăți care nu garantează pe de o parte, acordarea finală a creditului, orice antreprenor poate interacționa cu unul dintre operatorii Filbo pentru a putea stabili termenele de rambursare și criteriile de eligibilitate ce trebuie îndeplinite. Transparența este unul dintre principalele principii care coordonează această relaționare, la fel și reziliența financiară pentru aplicant. Prin reziliență înțelegem atât capacitatea de refacere a firmei după șocuri cât rezistența acesteia din punct de vedere financiar și al managementului resurselor.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *