Sari la conținut

Cum să contractezi un împrumut bancar firmă simplu și rapid

Cum să contractezi un împrumut bancar firmă simplu și rapid

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Finanțarea este o opțiune la îndemâna firmelor mici, cu activitatea la început care pot accesa produse bancare și nebancare foarte avantajoase. Antreprenorii firmelor cu activitate incipientă pot opta pentru împrumut bancar firmă și pot obține în scurt timp finanțarea necesară pentru investiții. Aceste produse bancare pot fi accesate pe termen scurt, mediu și lung, totul în funcție de analizele financiare interne. Însă o firmă de mici dimensiuni poate începe cu un credit pe o perioadă scurtă de timp, acesta putând fi contractat (cu termeni și condiții mai minimaliste) de la fintech-uri precum Filbo.

Dacă antreprenorii au nevoie de finanțare pentru echipamente, atunci pot accesa un credit cu finanțare pe termen mediu, în funcție de veniturile apreciate și de alte implicații asociate. Această finanțare de la împrumut bancar firmă este o „gură de oxigen” pentru firme aflate la început de drum sau pentru cele care doresc să se dezvolte și îndeplinesc numeroasele criterii de eligibilitate. În continuare vă prezentăm câteva informații despre împrumut bancar firmă și alternativele pe care persoanele fizice le pot identifica pe piață.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un împrumut bancar firmă și condiții de aplicare

Regula care o prezintă creditorii clienților săi este ca aceștia să nu sa se împrumute mai mult decât pot returna, să își evalueze într-un mod cât mai obiectiv nenumăratele implicații financiare care decurg din contractarea unui credit. Luând un credit de la împrumut bancar firmă ajuți afacerea în procesul de dezvoltare sau faci plățile lichidităților, ale facturilor urgente care nu pot fi amânate.

Daca te-ai hotărât să contractezi un credit, ai posibilitatea de a face o analiză asupra proiectului pentru ca finanțarea să fie una suficientă și mai ales, să poată fi rambursată la timp. Este vital în acest context să subliniem faptul că băncile emitente de credite au propriile criterii de eligibilitate ce sunt personalizate, iar în unele cazuri acceptarea cererii depuse poate dura chiar câteva zile. Mai mult, un împrumut bancar firmă poate necesita și achitarea unor comisioane de analiză.

Contractare împrumut bancar firmă

Creditele bancare pe termen scurt se iau ușor și rapid, se cer documente puține iar sumele împrumutate sunt mici. Pentru a putea investiga conduita clientului față de alte angajamente tip credit, băncile realizează propriile analize de risc pe date și documente furnizate de către client și alte instituții. De asemenea, sunt puse la dispoziția firmelor creditele pentru investiții în care se cer documente mai multe, garanții bancare, documente care dovedesc investițiile și mai ales, potențialul de rambursare. Analizând documentele, banca se asigură de returnarea finanțării și de existența unui plan de backup în cazul în care clientul nu va putea finaliza rambursarea. Banca verifică felul în care se va face rambursarea, se analizează istoricul firmei, dar și fluxurile de numerar necesare.

Nu se pot încadra la creditare firmele aflate în insolvență, cele care au emis cecuri fără acoperire, au restanțe la bugetul de stat, nu prezintă documentele firmei, au restanțe de plată la alte bănci. Credit împrumut bancar firmă ia în calcul acceptarea creditării pentru firmele cu un capital financiar sănătos, care oferă fidelitate în rambursare și prezintă o conduită de bun platnic. Documentele necesare creditări sunt printre cele mai diverse, de la certificat de înregistrare, garanții disponibile, autorizație de funcționare, cash flow încasări-plăți, informații despre business plan și activele pe care o firmă le deține. Înainte de lua credit poți face câteva verificări, sa iei în considerare variantele disponibile pe piață, alternativele de creditare precum Filbo.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un împrumut bancar firmă sau unul de la alte instituții?

Este foarte important să te documentezi în prealabil, înainte de a aplica pentru un credit bancar. Deși ofertele disponibile la bănci pot fi uneori atractive, timpii de așteptare și documentațiile stufoase pot îngreuna major procesul în sine de creditare.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *