Sari la conținut

Multiple produse financiare pentru credit pe firmă nou înființată

Multiple produse financiare pentru credit pe firmă nou înființată

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un credit pe firmă nou înființată poate contura în anumite contexte soluția financiară optimă în vederea generării ritmului de dezvoltare dorit. Suntem la curent în permanență cu evoluțiile din piață pe anumite domenii de activitate și mai ales, cu numeroasele fluctuații financiare care afectează întreprinderile mici și mijlocii. Pentru a veni în ajutorul acestora din urmă, Filbo a concretizat câteva modele de credite ce pot fi personalizabile din perspectiva sumelor contractate, totul pentru a oferi antreprenorilor posibilitatea contractării unui împrumut eficient, adaptabil și accesibil.

În societatea contemporană contextele economice în care ne aflăm și care sunt mereu versatile generează nevoi multiple în rândul afacerilor, mai ales pentru cele care au puțini ani de când s-au lansat pe piață. Targetarea clienților și generarea unui „profil robot” pentru clientul care ar putea apela la produsele și serviciile comercializate este în zilele noastre un procedeu care se poate realiza exclusiv în mediul online, prin intermediul apelării la o firmă de marketing specializată. Întreprinderile, indiferent de dimensiunile lor, trebuie să se adapteze atât contextelor economice care diferă cât și numeroaselor metamorfozări care sunt implicate prin mediul online. În cadrul acestui articol vă vor prezenta accesibilitatea pentru un credit pe firmă nou înființată marca Filbo. Acest creditor a devenit proeminent pe piață odată cu creșterea importanței și vizibilității afacerilor de tip fintech, iar cei 30 de ani de experiență în munca cu firmele mici generează o expertiză crescută în managementul finanțelor.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!v

Accesare credit pe firmă nou înființată

Întregul proces ce se derulează pe Filbo este extrem de simplist. Merită să menționăm încă de la început faptul că prin intermediul mediului online și al creditării aferente puteți să economisiți sume semnificative de bani în ceea ce privește drumurile frecvente care ar putea fi realizate către o instituție bancară. Practic, dacă reprezentați o companie aflată la început de drum care își dorește să contracteze sume mici de bani pentru uz intern, cu siguranță un proces de creditare online va fi mult mai bine primit și mai ușor de accesat.

Totalitatea documentelor solicitate sunt afișate cu transparență pe site, într-un mod informativ, iar dacă anumite aspecte nu vă sunt clare, puteți să relaționați cu operatorii Filbo prin intermediul chat-ului sau telefonic. Un credit pe firmă nou înființată poate fi utilizat pentru o serie de acțiuni, de la plata facturilor și a chiriei și până la contractarea unor servicii de specializare a resursei umane pentru creșterea calității muncii. Indiferent că vorbim despre firme mici sau mijlocii, este foarte important ca antreprenorii să înțeleagă utilitatea unui credit pe firmă nou înființată și modul în care acesta poate genera o creștere a calității printr-un management eficient al resurselor financiare.

Credit pe firmă nou înființată marca Filbo

Studiile de specialitate indică faptul că întreprinderile mici și mijlocii au un acces restricționat la produse bancare de tip credite din cauza neîndeplinirii criteriilor de eligibilitate. Fie nu au suficient de multe luni de activitate pe piață, fie nu au încasări pe măsura așteptărilor, aceste entități sunt destul de limitate în ceea ce privește asumarea unor microfinanțări.

Plecând de la această realitate, Filbo și-a propus să ofere credit pe firmă nou înființată tuturor acelor afaceri care au minim 12 luni de activitate pe piață și o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro. De asemenea, aceeași entitate trebuie să aibă un număr de sub 10 angajați și mai ales, să dețină un scor de credit pozitiv înregistrat la Biroul de credite. Aceste câteva mențiuni reprezintă criteriile de eligibilitate care stau la baza oferirii unui credit pe firmă nou înființată.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Dezvoltare pe termen lung cu credit pe firmă nou înființată

Progresul unei firme pe piață se înregistrează prin intermediul veniturilor și al numărului de clienți care apelează la aceasta. Prin contractarea unui credit pliat pe nevoi, fiecare afacere își poate manageria la nivel intern urgențele, dar și planurile pentru dezvoltare în vederea sistematizării unei evoluții de lungă durată.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *