Sari la conținut

Credite pentru companii accesibile și ușor de contractat

Credite pentru companii accesibile și ușor de contractat

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Credite pentru companii este tipul de credit pentru afacerea ta care poate conduce înspre o dezvoltare durabilă și sustenabilitate. Dacă dorești achiziționarea de utilaje vitale dezvoltării afacerii tale sau ai datorii care necesita plăți imediate, soluția problemelor tale ca antreprenor este finanțarea de la credite pentru companii.

Acest tip de creditare s-a dovedit a fi un instrument financiar care ajută firmele aflate în impas financiar în a se redresa, în a cunoaște o soluție imediată care nu exercită presiune asupra potențialului firmei. De asemenea, creditele pentru companii poate fi văzut și ca un sprijin suplimentar pentru a dezvolta afacerea, companiile care au nevoie urgentă de finanțare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cum contractezi credite pentru companii?

Întregul proces este ușor după parcurgerea pașilor următori: firma de creditare face o analiză asupra nevoilor tale ca firmă și mai ales, asupra potențialului de rambursare. Se identifică mai întâi nevoile afacerii apelantului, se alocă finanțare pentru achiziție echipamente, pentru repararea acestora, pentru achiziție utilaje sau imobile vitale în extinderea afacerii, renovare sau îmbunătățirea activității, plata salariilor sau achitarea datoriilor către furnizorii.

Credite pentru companii marca Filbo oferă finanțare firmelor mici la început de drum sau pentru capital de lucru, acestea mai regăsindu-se și sub numele de credite start-up cu valori mici (pentru firmele cu o activitate de sub un an). Poți verifica la accesarea creditelor pentru companii condițiile de creditare și suma maximă de acordare, totul pentru a cunoaște implicațiile și responsabilitățile aferente.

Credite pentru companii de diverse dimensiuni

Desfășurarea activității firmelor în mod legitim sub diverse forme de organizare trebuie să fie o condiție prealabilă, nu una care să decurgă din preluarea creditului. De asemenea, profitul societății comerciale care solicită împrumutul trebuie să implice o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro, dacă vorbim despre Filbo. La fel se verifică fluxul monetar al firmei (ca acesta sa fie stabil) iar gradul de îndatorare a acesteia sa fie unul redus, în unele cazuri chiar inexistent. Condițiile de eligibilitate diferă de la un creditor la altul și astfel, nu putem generaliza informațiile.

După analiza dosarului de către bancă/IFN/afacere de tip fintech se soluționează dosarul. Se ține cont de istoricul firmei, de gradul de îndatorare, cifra de afaceri, posibilitate de garantare a unor credite pentru companii. Actele necesare pentru accesarea credite pentru companii sunt dependente de specificul creditorului , dar și de credit. În general, se solicită pentru o firmă: certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, act de identitate a acționarilor firmei, bilanțurile financiare ale firmei, autorizații necesare de funcționare în funcție de domeniul de activitate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Flexibilitate la credite pentru companii și produse financiare diverse

Costurile unor credite pentru companii depind de soluția de finanțare, dobânda, comisionul de administrare, comisionul acordare, nevoile firmei. Oferta de creditare este personalizată fiecărei firme în parte. Ea diferă în funcție de cifra de afaceri și specificul acesteia. Băncile oferă credite pentru companii pentru IMM, companii mici, PFA și pentru cele care activează în domeniul agriculturii. De asemenea, serviciile de factoring ajută companiile cu probleme de cash flow. În acest caz se acordă finanțare pentru dezvoltare, extindere sau alte tipuri de nevoi. Rambursarea pentru credite pentru companii se stabilește în funcție de perioada de contractare.

Avantajele obținerii unor credite companii sunt multiple: se obține capital pentru dezvoltarea acesteia, acces la sume mari, flexibilitate la rambursarea banilor și decontarea cheltuielilor firmei. Unul din dezavantajele accesării acestor tipuri de credite pentru companii: garanții mari (la creditorii care solicită), perioada de aprobare mai lungă și un număr mare de acte necesare. Creditele se acordă firmelor cu un grad de îndatorare mic, cu cifră bună de afaceri, istoric firmă bun pentru alte credite și posibilitatea de garantare a creditului. Se contractează simplu si rapid și rezolvă problemele firmelor aflate în impas financiar.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *