Sari la conținut

Accesare credit înființare firmă și alte produse financiare accesibile

Accesare credit înființare firmă și alte produse financiare accesibile

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Transformarea unui plan de afaceri în realitate implică deținerea unor resurse financiare consistente, mai ales în acest context economic versatil. Chiar dacă afacerea implică un nivel ridicat de inventivitate și inovație, accesarea unor fonduri financiare pentru deschidere și întreținerea activității de viață este un proces iminent pe care orice antreprenor trebuie să îl realizeze.

Grație numeroaselor fonduri care pot fi accesate de la instituțiile internaționale, atât cu caracter rambursabil cât și nerambursabil, dornicii este să se lanseze în lumea antreprenoriatului au calea deschisă spre cele mai diversificate oportunități. Dacă fondurile accesate pot viza partea de înființare propriu-zisă, activitatea ulterioară de până la generarea unor profituri consistente poate avea aceeași nevoie de resurse financiare proeminente.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Despre Filbo și credit înființare firmă

Cu o experiență de piață de 30 de ani, Filbo reprezintă instituția financiară nebancară care oferă credit înființare firmă pentru toți antreprenorii aflați la început de drum. Atât procedeul de aplicare cât și contractarea efectivă a creditului sunt pași care au fost minimizați din perspectiva criteriilor de eligibilitate, totul pentru a genera percepții pozitive despre managementul împrumuturilor și rambursarea acestora.

În cadrul acestui articol vă vom prezenta câteva informații despre credit înființare firmă, cum poate fi acesta a accesat și mai ales, care sunt etapele preliminare pe care trebuie să le realizați în vederea gestionării celei mai bune alegeri.

Despre credit înființare firmă

Firmele aflate la început de drum, cele care își doresc să se extindă sau să genereze noi surse de venituri, au nevoie de o modernizare a mijloacelor de producție sau de generarea unei strategii de marketing eficiente, profesionale. Dacă încasările nu suntem măsura așteptărilor, dar antreprenorii își doresc să investească progresiv în afacere, contractarea unui credit înființare firmă marca Filbo poate fi opțiunea cea mai fezabilă din punct de vedere financiar. Așa cum exprimam și mai sus, Filbo este o afacere de tip fintech care și-a propus să vină în ajutorul antreprenorilor, a firmelor de dimensiuni mici și mijlocii.

Creditele pe care acestea le oferă sunt relativ reduse ca și sume de bani, criteriile de eligibilitate sunt simplificate iar operatorul nu implică cererea unor garanții pentru creditare. Condițiile pentru a aplica pentru un credit înființare firmă sunt relativ simple: aplicantul trebuie să facă dovada deținerii statutului de administrator la firma respectivă, trebuie să aibă o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro, nu mai mult de 10 angajați și mai ales, să nu dețină antecedente negative cu alți creditori. Biroul de credite este instituția cu care orice operator financiar de tip creditare cooperează și colaborează în vederea identificării antecedentelor financiare pe care clienții le au. Dacă ai contractat în trecut un credit pe persoană juridică și nu ai achitat îndatoririle aferente, cu siguranță scorul tău de credit va fi unul negativ, element care te va pune în imposibilitatea de a contracta un credit înființare firmă.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Elemente de întreprins cu credit înființare firmă

Nevoile unei firme aflate în proces de dezvoltare pot fi multiple și diversificate. Indiferent că aveți nevoie de surse financiare pentru plata taxelor la stat, achiziția unor stocuri de materiale, echipamente sau vehicule, plata chiriei sau altor factori urgente, toate acestea pot fi finalizate cu succes cu ajutorul unui credit înființare firmă. În comparație cu alte instituții bancare, Filbo a minimizat atât procesul de aplicare cât și documentele justificative care necesită a fi încărcate pe site, a transpus întregul procedeu în mediul online, acolo unde toți antreprenorii pot avea acces.

Într-un mod constant Filbo realizează de studii de piață privind satisfacția clienților și modul în care întreprinderile mici și mijlocii au acces la resurse financiare de tip creditare. Rezultatele indică o metamorfozare a percepției antreprenorilor despre credite în păreri pozitive, care le sunt de un real ajutor. Dacă și tu ai nevoie de finanțare pentru firma ta, Filbo poate fi partenerul de nădejde.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *