Sari la conținut

Soluții de creditare credit pt pfa- accesibilitate pentru antreprenori

Soluții de creditare credit pt pfa- accesibilitate pentru antreprenori

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Există numeroase soluții financiare pe piață, element care oferă o mare diversitate antreprenorilor ce doresc finanțare, fiecare ofertă venind cu propriile avantaje și dezavantaje. Dacă instituțiile bancare sunt destul de reticente în a oferi credit pt pfa, mai ales acelor afaceri care sunt la început de drum, instituțiile nebancare oferă o multitudine de produse și moduri de contractare pentru împrumuturi.

Alternativa online a contractării a devenit un laitmotiv pentru foarte multe instituții de creditare datorită costurilor scăzute pe care le implică.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Nenumărate avantaje pentru părți credit pt pfa

Prin intermediul lansării unui site online de creditare sunt economisite sume semnificative de bani pentru întreținerea unor sucursale sau birouri, angajații putând lucra chiar remote în vederea soluționării dosarelor de creditare. Avantajele sunt și de partea clienților care doresc un credit pt pfa. Ei pot analiza ofertele disponibile pe piață pentru credit pt pfa, pot compara sumele de bani care pot fi contractate și termenii de rambursare, pot încărca simplu și rapid totalitatea documentației care le este solicitată.

Dacă anumite informații nu sunt destul de detaliate pe site, apelarea unui specialist poate genera cumulul de informații dorite. În această ipostază de creditare se află și creditorul Filbo, un fintech cu peste 30 de ani de experiență pe piață în oferirea de credite. În cadrul acestui articol vă prezentăm câteva informații detaliate despre credit pt pfa marca Filbo, cum poate fi acesta contractat și care sunt principalele criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndepliniți.

Un credit pt pfa marca Filbo- rapiditate și flexibilitate

Înainte de a discuta despre credit pt pfa, e necesar să menționăm faptul că Filbo deține și alte tipuri de credite care pot fi contractate, de la cele super rapide și până la modelele special concepute pentru firmele din domeniul agricol. Un credit pt pfa este relativ ușor de contractat având în vedere criteriile de eligibilitate. Trebuie să fie administratorul direct al afacerii sau implicat în aceasta, trebuie să încasez venituri anuale de sub 2 milioane de euro, să ai 12 luni de activitate și mai ales, o conduită de client ireproșabilă.

Prin această conduită înțelegem lipsa unor antecedente negative cu alți creditori, a unor procese de executare silită. Dacă întrunești prin excelență toate aceste criterii, nu-ți rămâne decât să aplici pentru un astfel de credit în vederea transformării obiectivelor în realitate. Din perspectiva documentelor necesare, trebuie să știi că ai nevoie doar de ultima declarație depusă la ANAF și un extras de cont pentru ultimele 3 luni de activitate. Atât de simplist este procesul de aplicare pentru un credit marca Filbo!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje credit pt pfa

După cum prea bine știm, orice sumă contractată prin intermediul unui împrumut este rambursată împreună cu aplicarea unei dobânzi. Fie că vorbim despre o dobândă fixă sau una fluctuantă, în vederea aproximării costurilor finale asociate creditului fiecare antreprenor poate calcula cu ajutorul simulatorului de credite valoarea împrumutului. Acest calcul este disponibil pe site-ul Filbo și bineînțeles, este personalizabil. Practic, antreprenorul trebuie să introducă suma dorită și lunile în care dorește să facă rambursarea (numărul acestora).

Dacă analizele financiare de la nivel intern îi sunt favorabile pentru o rambursare corectă a împrumutului, antreprenorul poate depune cererea și documentele într-un timp foarte scurt. Acceptarea cererii de credit din partea creditorului se poate realiza în doar câteva ore, la fel și semnarea contractului. O creditare rapidă și responsabilă este un punct forte atât pentru cei care oferă credite (instituții bancare sau nebancare) cât și pentru antreprenori. Cu precădere PFA-urile și alte tipuri de organizare ale firmelor de mici dimensiuni se confruntă cu lipsa de accesibilitate la credite pliate pe nevoi interne. Cu ajutorul Filbo acest fapt a devenit de domeniul trecutului, antreprenorii putând să contracteze oricând finanțarea dorită în limitele financiare stipulate pe site!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *