Sari la conținut

Accesare credite pt pfa marca Filbo – totul la câteva click-uri distanță!

Accesare credite pt pfa marca Filbo – totul la câteva click-uri distanță!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Antreprenoriatul este un domeniu extrem de dinamic, care necesită în permanență o racordare la evoluțiile economice și mai ales, la studiile de specialitate. Diverși cercetători din domeniul marketingului și managementului în afaceri evidențiază importanța stabilității economice pentru o firmă, inclusiv pentru cele care se află în primii ani de activitate.

Foarte mulți antreprenori care își deschid afaceri subliniază greutatea cu care pot accesa produse financiare pliate pe propriile nevoi, cu precădere din partea instituțiilor bancare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Riscul și credite pt pfa

Toleranța la risc este unul dintre principalii indicatori care sunt analizați de către entitățile bancare față de clienții persoane juridice. Posibilitatea de a returna împrumutul în timpul prevăzut din punct de vedere contractual este calculată cu precizie în funcție de indicatori precum cifra de afaceri, profitul și stabilitatea firmei din punct de vedere economic. Există o paletă diferențiată de forme de organizare ale afacerilor.

Una dintre acestea este reprezentată de persoana fizică autorizată, cu modalitate prin care specialiștii își pot oferi serviciile pentru modul legal și recunoscut. Contractarea unor credite pt pfa poate reprezenta pentru aceste persoane oportunitate fiabilă de a se dezvolta, de a deveni mai cunoscut pe piață. Din acest motiv, având în vedere intensa birocrație care caracterizează instituțiile bancare, vă prezentăm în cele ce urmează o alternativă pentru contractarea unor credite pt pfa din partea instituțiilor nebancare.

Filbo credite pt pfa

Pentru că antreprenorii se plâng adesea de numeroasele documente pe care trebuie să le întocmească pentru a accesa o finanțare, Filbo a simplificat procesul de acordare, rezumându-l la câțiva pași simpli care pot fi întreprinși prin intermediul mediului online. Documentarea propriu-zisă despre produsele financiare accesibile se poate realiza într-un mod exhaustiv pe paginile site-ului. Încărcarea documentelor și completarea cererii se realizează în contul de client în maxim 10 minute. După ce ați întocmit toate aceste proceduri puteți să așteptați aprobarea chiar în ziua respectivă. În plus, înainte de a realiza toți acești pași, este indicat să utilizați simulatorul de credite pentru a afla valoarea aproximativă a creditului final. Valoarea este formată din suma pe care doriți să o contactați alături de dobânzile aferente pe perioada menționată de timp.

Cu ajutorul unor credite pt pfa fiecare afacere se poate dezvolta armonios, etapizat și într-un mod cât mai sustenabil. Produsele financiare de tip credite pt pfa se pot regăsi în grila de soluții financiare oferite de către Filbo, fintech-ul cu peste 30 de ani de experiență pe piață. În contrast cu soluțiile financiare oferite de către instituțiile bancare, Filbo portretizează creditorul accesibil, cu care se poate interacționa ușor chiar și în situații extrem de dificile. Menționăm acest fapt datorită posibilității oferite antreprenorilor de a amâna plata ratelor cu 30 de zile în cazul în care se află în perioade mai dificile financiar. Fără a exista penalizări, această prevedere este extrem de utilă pentru toate tipurile de afaceri care își doresc stabilitate și acoperirea eficientă a tuturor îndatoririlor de ordin pecuniar.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Detalii despre credite pt pfa

Aceste credite pt pfa pot fi contractate pe perioade între 12 și 24 de luni în vederea asumării de capital de lucru și la polul opus, până la 48 de luni pentru realizarea de investiții. Criteriile de eligibilitate sunt cu mult mai puține față de credite pt pfa oferite de către instituții bancare și se referă la: calitatea de administrator pentru PFA, venituri anuale sub 2 milioane de euro, minim 12 luni de activitate pe piață.

La acestea se mai adaugă și deținerea unei conduite pozitive de client înregistrate la Biroul de credite. Din perspectiva documentației specifice, trebuie să depuneți alături de cerere un extras de cont pe ultimele 3 luni și ultima declarație depusă la ANAF. După cum se poate observa, simplitatea este principala caracteristică ce reprezintă procesul de creditare marca Filbo.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *