Sari la conținut

O mare diversitate de firme de creditare și multiple posibilități

O mare diversitate de firme de creditare și multiple posibilități

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru ca o firma să prospere și să-și continue activitatea pe o perioadă lunga de timp are nevoie de investiții majore, începând de la utilajele necesare până la personal dedicat și calificat activității de lucru. Multe dintre aceste firme cu un capital mic încearcă să supraviețuiască pe piața afacerilor, dar de multe ori au nevoia de soluții rapide pentru a evita incapacitatea plăților către furnizori, stat sau angajați este una destul de proeminentă. Instituțiile internaționale care analizează piața creditelor și tipologiile de clienți care aplică pentru acestea identifică faptul că, firmele de dimensiuni mici și mijlocii pot întruni cu greu criteriile de eligibilitate impuse de către instituțiile bancare.

Aplicarea la firme de credite este astfel special concepută pentru aceste firme în a le ajuta, tocmai în împrejurările dificile care pot inevitabil să ducă la faliment. Daca te confrunți, ca antreprenor, cu o dificultate privind plata unor cheltuieli vitale firmei tale sau la care ești acționar, poți accesa un credit  de la firme de creditare precum Filbo, iar impasul în care te afli capătă rezolvare. În cadrul acestui articol vom prezenta câteva detalii despre importanța unor firme de creditare și mai ales, care sunt principalele motivații pe care le poți identifica pentru colaborarea cu acestea.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

De ce sa accesezi un credit de la firme de creditare?

În primul rând, menționăm faptul ca îl poți accesa ușor, cu o aplicare online care nu necesită drumuri nenumărate la sucursale. Nu este nevoie de foarte multe documente ca atunci când accesezi un credit bancar și mai ales, ai posibilitatea cu ajutorul Filbo de a intra în posesia banilor în doar câteva ore. Nu ai foarte multe restricții și respingeri din partea unor firme de credite, deoarece au o formulă de finanțare diferită față de instituțiile bancare.

Aplici rapid și eficient cu un document de identitate, apoi încarci documentele necesare pentru ca activitatea firmei tale să fie analizata de specialiștii firme de creditare. De asemenea, pentru a vedea concret ce finanțare este necesară proiectului firmei, poți face în prealabil o simulare de credit și astfel, vei avea suma clara care trebuie să-ți fie acceptată și modalitatea de rambursare a ratelor cu dobânzile aferente.

Avantajele clientului în momentul accesării unui împrumut de la firme de creditare

Câteva dintre aceste avantajele care merită a fi menționate atunci când colaboreze cu firme de creditare sunt: ai acces rapid la suma necesară de care are nevoie firma ta, nu prezinți garanții mobiliare sau imobiliare, ai creditare pe mai mulți ani și astfel, nu ești împovărat cu plata ratelor pe timp scurt. Dacă vorbim de un dezavantaj al accesării creditului de la firme de creditare este acela că se poate concretiza riscul de fluctuații asociat ratei dobânzilor, iar la accesarea creditului trebuie prezentate mai multe documente ale firmei legate de activitatea acestea, profitul care îl are, istoric datorii la alte firme creditoare bancare sau nebancare.

Cu toate acestea, dacă analiza aspra creditului este foarte bine făcută încă de la bun început, credit firme de creditare este soluția salvatoare a multor afaceri aflate într-un proces de dezvoltate. Multe din aceste firme mici sau la început de drum au găsit finanțare imediată la firme de creditare și astfel, au reușit să-și extindă activitatea sau să-și modernizeze spațiile cu utilaje performante. Ai acces rapid și eficient în dor câțiva pași, iar proiectul tău poate prinde contur pentru ca business-ul să prospere.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Filbo și firme de creditare

Filbo este un fintech care a fost special conceput pentru a finanța firmele de dimensiuni mici și mijlocii iar principala caracteristică care îl portretizează este aceea a simplificării modului de contractare a unui credit. Întregul proces se derulează exclusiv în mediul online pentru a putea oferi tuturor clienților accesibilitate. Dacă te afli în această poziție și îți dorești un credit pentru firma ta, apelează la Filbo!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *