Sari la conținut

Credit pentru înființare firmă – simplu și ușor de contractat de către antreprenori

Credit pentru înființare firmă – simplu și ușor de contractat de către antreprenori

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dacă ai o idee de afaceri și te-ai gând s-o pui în practică prin înființarea unei firme află că poți accesa ușor credit pentru finanțarea visului tău. Deoarece înființarea unei firme necesită, pe lângă investiția proprie, și finanțare externa, atunci poți accesa credit pentru înființare firmă iar firma ta își va începe activitatea cu tot ceea ce are nevoie pentru a evolua. Credit pentru înființare firmă este o modalitate de finanțare care susține visul tinerilor antreprenori și a firmelor la început de drum care au mare nevoie de finanțare, iar credibilitatea le este pusă la îndoială dacă ar apela la un credit bancar, totul din cauza lipsei de profituri proeminente sau a experienței în creditare.

Avantajele accesării unui credit pentru înființare firmă sunt multiple și sunt legate de accesarea lui. În cadrul acestui articol ne propunem să vă oferim o alternativă cât mai coerentă la ceea ce înseamnă creditarea bancară și astfel, vă indicăm care sunt implicațiile Filbo, un fintech cu peste 30 de ani de experiență pe piață.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Contractare credit pentru înființare firmă

Se poate apela la un credit pentru înființare firmă încă de la începutul activității, ușor, fără garanții materiale, pentru ca afacerea ta să crească armonios și sa facă față concurentei de pe piața afacerilor. Un alt avantaj este faptul că, un credit pentru înființare firmă stabilește încă de la începutul colaborării termenii de finanțare, rambursarea banilor dar și dobânzile aferente, prin astfel de implicații un client va ști din start puterea de împrumutate și mai ales, suma care trebuie rambursată cu posibilitatea de păsuire.

Această „păsuire” este un moment de respiro dat firmelor nou formate care contractează credit pentru înființare firmă, pentru ca afacerea apelantă să beneficieze de o amânare a unei rate în caz de imposibilitate cu un termen de 30 de zile. Un lucru foarte important pentru o firmă aflată la început este identificarea de finanțare într-un mod util. Dacă anumite costuri cu achiziția de mărfuri sau plățile pe care trebuie sa le facă la stat sunt mari și cheltuielile cu angajații trebuie făcute la termen, cu siguranță un ajutor financiar marca Filbo este oportun. Întreg procesul de creditare se realizează online, prin intermediul site-ului sau platformei. Prin urmare, se scapă de drumurile ineficiente la bancă și mai ales, de numeroasele documente ce trebuie întocmite.

Credit pentru înființare firmă și avantaje specifice

Un alt avantaj în a accesa un credit pentru înființare firme este acela că Filbo acordă credite cu rate flexibile pentru firma apelantă, online cu o aprobare rapidă și mai ales, după 12 luni de activitate. Un dezavantaj a accesării unui credit pentru înființare este acela că antreprenorul trebuie să ceară în unele cazuri finanțarea doar pe proiect, fără a se îndatora mai mult, cu un calcul fezabil pe firmă în vederea returnării creditului în termenii stabiliți.

Documentele care trebuie prezentare la accesarea unui credit pentru înființare firme sunt cele care țin de firmă, certificat de atestare fiscală, declarație ANAF, extras de cont iar apoi se încarcă online pe site-ul credit pentru înființare firm. În urma examinării, se stabilește suma de finanțare posibilă. Urmează să se întocmească contractul și semnarea acestuia electronic, fără deplasări la sediul firmei creditoare

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credit pentru înființare firmă marca Filbo

Creditul pentru înființare nu se poate contracta pentru plata altui credit bancar sau nebancar. Condițiile creditării se stabilesc de către specialiștii în creditare care vor găsi soluția cea mai bună, pliată pe nevoile firmei tale aflate la început de drum. Produsele financiare predefinite marca Filbo îți pot oferi o viziune de ansamblu asupra modului de contractare a unui credit, asupra condițiilor și termenilor de rambursare. Totul este rapid și mai ales, special dedicat firmelor de mici și medii dimensiuni!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *