Sari la conținut

Credite pentru pfa-uri simplu și ușor de accesat

Credite pentru pfa-uri simplu și ușor de accesat

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pe piața creditelor întâlnim active o mulțime de oferte de credite, pliate pe necesitățile firmelor mari și mici sau pentru pfa-uri. Credite pentru pfa-uri conturează un sistem de creditare conceput special pentru afacerile de tip PFA care au nevoie urgent de finanțare pentru anumite proiecte sau investiții vitale activității. Persoana fizică autorizată sau administratorul firmei apelante poate accesa credite pentru pfa-uri dacă îndeplinește anumite condiții impuse de creditori.

Dacă vorbim despre Filbo, acestea ar fi: firma apelantă să dețină o activitate de cel puțin 12 luni de la înființare, să nu aibă procese de executare silită, sa nu aibă incidente de plată sau să figureze negativ la Biroul de credit. Daca aceste condiții sunt îndeplinite, administratorul firmei poate face demersurile necesare obținerii unui credit de la credite pentru pfa-uri cu doar câteva documente: un extras de cont, o declarație de la finanțe și certificatul de arestare fiscală. Ți se pare interesant sistemul de creditare Filbo? Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe informații, pentru a te pune la curent cu numeroasele implicații pozitive ale unui astfel de împrumut!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Contractare rapidă credite pentru pfa-uri

Următorul pas pentru accesarea de credite pentru pfa-uri este simularea creditului care urmează a fi contractat de către firma solicitantă pentru a vedea costul creditului și ratele lunare. Se încarcă documentele necesare și în doar 15 minute ai un răspuns clar cererii tale. Acordul pentru credit (acceptul venit din partea creditorului) este urmat de contractul cu semnătura electronică. Avantajele accesării unui credit de la credite pentru pfa-uri sunt: evitarea drumurilor făcute la bănci, documentele puține care întregesc dosarul rapid, nu se cer garanții imobiliare sau materiale, dobânzile sunt mici comparativ cu un credit bancar și ai posibilitatea de păsuire în caz de neplată a unei rate lunare.

Ajutorul acordat de credite pentru pfa-uri este unul multilateral, pentru plata taxelor, achiziții materii prime, alte cheltuieli neprevăzute sau pentru achiziții utilaje, aparatură, mașini. Un dezavantaj al accesării unui credit de la credite pentru pfa-uri este faptul că acest credit nu se poate accesa pentru plata altor credite, putând fi direcționat doar către achiziții.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

De ce sa accesezi un credit de la credite pentru pfa-uri?

În primul rând, ai aprobare rapidă a dosarului de creditare, ai rate flexibile, poți accesa online, rapid și eficient pentru ca proiectul ce necesită aprobarea să poată fi realizat și firma să genereze dezvoltare internă. În vederea accesării celor mai bune credite și mai ales, pliate pe nevoile interne, este absolut oportun ca antreprenorii să realizeze câteva analize financiare în prealabil pentru a putea stabili suma de bani dorită și modul în care o va gestiona ulterior.

Capacitatea de rambursare a împrumutului este și ea o informație extrem de utilă, atât din perspectiva creditorului cât și a clientului. Încercați să vă calibrați împrumuturile într-un mod cât mai eficient, etapizat și ținând cont și de restul cheltuielilor curente pe care le aveți. Cu ajutorul unor credite pentru pfa-uri marca Filbo fiecare investiție pe care doriți să o realizați se poate dovedi a fi extrem de utila, mai ales dacă vorbim despre modernizarea proceselor de producție sau specializarea resursei umane. Indiferent de aria de activitate a propriului business, a investi în tine și în oferirea unor produse și servicii la standarde ridicate de calitate este mereu cea mai bună opțiune pentru a putea fideliza clienții.

Antreprenorii care dețin afaceri de tip PFA trebuie să se orienteze extrem de atent atunci când contractează anumite produse financiare. Condițiile de eligibilitate, sumele contractate și modul de returnare asociat banilor, dobânzile aplicate, toate acestea trebuie să fie calculate atent în funcție de potențialul propriu de rambursare.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *