Sari la conținut

Cum să accesezi rapid împrumuturi pentru firme mici

Cum să accesezi rapid împrumuturi pentru firme mici

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

În momentul în care un antreprenor dorește să-și facă o firmă care cu timpul să prospere pe piața afacerilor, are nevoie de capital substanțial pentru a putea pune în practică ideea de afacere. De asemenea, pe lângă capitalul propriu este nevoie în dezvoltarea unei afaceri și de finanțare externă, pentru a face față cheltuielilor cu personalul, furnizorii de materii prime, dar și cu taxele de la stat care trebuie achitate în timp util.

Este greu pentru un antreprenor să acceseze un credit bancar, deoarece este la început de drum, fără prea multe garanții de oferit firmelor de creditare, cu precădere instituțiilor bancare ce solicită astfel de giranți. Însă accesarea unor împrumuturi pentru firme mici nu pune prea multe impedimente acestor firme aflate la început de drum și oferă finanțarea necesară activității nou începute a unei firme.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Aplicabilitatea unor împrumuturi pentru firme mici

Credit împrumuturi pentru firme mici este ca un colac salvator pentru firme de dimensiuni restrânse, care doresc să se dezvolte cât mai rapid și au nevoie de investiții în utilaje, mașini, personal sau extinderea spațiilor deja existente.

Te întrebi, în calitate de antreprenori, ce oferă împrumuturi pentru firme mici? Ei bine, dacă dorești sa accesezi împrumuturi pentru firme mici poți beneficia în câțiva pași esențiali de finanțarea necesară, pliată pe proiectul tău de dezvoltare a firmei.  Acest deziderat poate deveni realitate simplu și ușor prin intermediul Filbo, un creditor de tip fintech care prioritizează dezvoltarea sustenabilă a mediului de business.

Cum să aplici pentru împrumuturi pentru firme mici

Accesarea se face cu un actul de identitate al antreprenorului, a celui care accesează acest credit, apoi este nevoie de documentația necesară din care să se evidențieze activitatea firmei, balanța financiară lunară, istoric firmă, un document din care să se deducă faptul că are profit pentru a-și acoperi ratele.

Acest tip de împrumuturi pentru firme mici oferă flexibilitate finanțării firmei fără garanții cerute, maximizează libertate de utilizare a finanțelor în cel mai scurt timp și înaintează dosarul pentru aprobare într-un interval de câteva ore.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Calculul nevoilor pentru aplicare la împrumuturi pentru firme mici

Dezavantajele firmelor care solicită împrumuturi pentru firme mici este acela că în anumite cazuri calculează greșit nevoia de împrumuturi, solicitând finanțare mai mare decât poate acoperi firma și încasările acesteia. De aceea, în momentul în care o firmă face un credit la împrumuturi pentru firme mici, trebuie să solicite o simulare a creditului pentru a stabili condițiile, valoarea și felul în care se va face rambursarea banilor cu dobânzile aferente.

Specialiștii în credite vor face analiza pe credit, pe suma solicitată, iar în funcție de puterea financiară a activității firmei apelante, dau undă verde finanțării proiectului propus. Stabilirea termenilor și condițiilor de finanțare se realizează de comun acord și ulterior, urmează semnarea contractului cu semnătura electronică. Antreprenorul este pe deplin mulțumit de împrumuturi pentru firme mici datorită flexibilității de care creditorul Filbo dă dovadă. Finanțarea este posibilă la un moment mai dificil în care se află o firmă, această oportunitate fiind văzută de antreprenori ca singura variantă de împrumut care nu maximizează presiunile financiare.

Aceștia nu pot însă accesa un credit pentru firme mici pentru acoperirea altui împrumut. Dacă ai o firmă și te afli în imposibilitate de plată la diferiți furnizori, vrei sa faci investiții sau pur și simplu ai de plătit salarii angajaților, poți apela cu încredere credite pentru firme mici și vei putea beneficia de finanțare rapidă în cel mai scurt timp, cu posibilitate de păsuire în momentul dificil în care nu-ți poți achita o rată. Cele 30 de zile de păsuire sunt extrem de importante în perioadele în care încasările nu sunt pe măsura așteptărilor.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *