Sari la conținut

Informații utile despre creditul punte start up nation și alternative de creditare

Informații utile despre creditul punte start up nation și alternative de creditare

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Identificarea unei oportunități de finanțare este o parte integrată din dezvoltarea unei afaceri. Pentru a putea realiza acest deziderat, procesul de documentare este un punct cheie.

Vă prezentăm în continuare câteva informații despre creditul punte start up nation și mai ales, alternativele de creditare Filbo pe care le poți accesa. Rămâi alături de noi!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Despre creditul punte start up nation

Dacă ai o firmă din 2020 de la 1 ianuarie și ai nevoie neapărat de finanțare pentru un proiect important, poți apela la creditul punte start up nation, mai ales dacă respecți niște reguli de încadrare. Firma trebuie sa apeleze la o unitate bancară și să completeze o cerere precum dorește să acceseze creditul punte start up nation Firma dumneavoastră trebuie sa aibă minim un angajat în firmă și sa aibă o contribuție proprie la creditare cuprinsă între 5% și 15% din finanțare.

De asemenea, trebuie să nu aibă datorii la stat. Cererea este depusă direct la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, instituția statului responsabilă cu ideile inovative și managementul lor.

Acceptare pentru creditul punte start up nation

După acești pași pe care i-ai parcurs, urmează perioada de analiza pentru acceptarea finanțării firmei tale. Dacă ai un cont bancar poți cere credit pentru implementarea proiectului tău simplu și rapid prin finanțare. Acest împrumut se intitulează creditul punte start up nation unde vei beneficia de condiții avantajoase de creditare cu o dobânda standard, iar pentru gestionarea finanțării un comision de 0,05%. Pentru accesarea creditul punte start up nation nu trebuie decât să completezi cererea și să aplici online la creditul bancar.

Cei de la instituția bancară îți vor da un punctaj, apoi urmează aprobarea proiectului în maxim 12 luni de la cererea de creditare. Ultima etapă pentru finanțarea dorită de la creditul punte start up nation este implementarea și etapele ei adică, certificarea documentelor, documentația pentru decont. În cele ce urmează vă prezentăm alternativele Filbo de creditare și modul în care poți accesa mult mai ușor un împrumut, de această dată prin intermediul unei instituții nebancare. După cum vei avea oportunitatea să observi, etapele de creditare sunt net simplificate iar întregul proces se derulează exclusiv în mediul online, pentru o accesibilitate ridicată.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Alternativele asociate pentru creditul punte start up nation

Filbo este un fintech cu peste 30 de ani de experiență pe piață care, în conformitate cu propria deviză de funcționare, oferă creditare acelor firme de dimensiuni mici și mijlocii pentru a putea evolua. Toate aceste aspecte se solidifică și sunt vizibile prin intermediul paletei largi de clienți care apelează la aceste tipuri de credite, simplu și rapid prin site-ul online. Un client care aplică trebuie să intre pe site sau în aplicația mobilă, să se documenteze despre tipurile de credite care îi stau la dispoziție, să vizualizeze lista de documente pe care trebuie să o întocmească.

Mare atenție pentru fiecare tipologie de credit în parte! Documentele necesare pe care trebuie să le încărcați diferă de la un produs financiar la altul. În doar câteva minute încarci cu precizie toate aceste date și aștepți aprobarea din partea specialiștilor. În general, durează doar câteva ore până primești avizul favorabil sau refuzul dacă nu ai îndeplinit criteriile de eligibilitate. Din perspectiva acestor condiții, trebuie să știi că ai nevoie de minim 12 luni de activitate pe piață, mai puțin de 10 angajați și o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro. La toate acestea se mai adaugă și o conduită de client ireproșabilă înregistrată la biroul de credite. Fie că apelezi la Filbo sau la un tipar de creditare disponibil mai sus, este foarte important ca business-ul tău să beneficieze de finanțare, de resurse financiare eficient manageriate.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *