Sari la conținut

Credite online: reînnoiește-ți garderoba fără să faci gaură în buget

Credite online: reînnoiește-ți garderoba fără să faci gaură în buget

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

A-ți cumpăra haine cu plata în rate cu ajutorul unor credite online îți va permite să te bucuri de o nouă garderobă fără a aștepta să-ți pice din cer o sumă de bani. Dacă vrei să îți schimbi look-ul, să ai haine noi înainte de a începe un nou job sau să te răsfeți, ai posibilitatea aplicării pentru niște credite online! Citește mai departe pentru a înțelege cum funcționează!

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Credite online cu plata în rate: cum funcționează?

Cu siguranță ai trecut prin următoarea situație: ai tânjit după o rochie sau o pereche de pantofi fără să poți finaliza comanda, din lipsă de bani. Datorită aplicării pentru credite online cu plata în rate, nu vei mai experimenta asemenea neplăceri! Această soluție de plată îți permite să plătesti în mai multe rate lunare pentru o achiziție prea scumpă pentru bugetul tău. Deci nu mai trebuie să-ți amâni cumpărăturile sau să te privezi.

Dacă optezi pentru credite online cu plata în 3 rate, vei plăti prima plată lunară corespunzătoare unei treimi din sumă în aceeași zi a achiziției. Următoarele două rate vor fi decontate în următoarele luni, la data convenită. Odată ce ultima plata a fost efectuată, datoria ta va fi achitată integral. Dar deja te vei putea bucura de articolul tău încă din prima zi!

Poți face cumpărături în magazine fizice sau pe site-uri de comerț electronic. Că regulă generală, trebuie atinsă o sumă minimă pentru a o putea împărți în 3 rate.

Aceste credite online cu plata în rate, deși foarte convenabilă, nu este oferită de toți comercianții. Aceștia din urmă trebuie să fi pus la punct o soluție externalizată în parteneriat cu o organizație bancară, care este responsabilă de gestionarea și recuperarea sumelor.

Dacă dorești să cumperi haine în liniște, poți alege magazine care includ credite online cu plata în rate. Tot ce trebuie să faci este să alegi metoda de plată pe pagina tranzacției, după ce ai consultat condițiile generale de utilizare.

Pentru a evita orice problemă de neplată, asigură-te că ai în contul curent suma necesară înainte de fiecare debitare directă. De asemenea, trebuie să utilizezi un card bancar valabil. Data de expirare trebuie să fie ulterioară ultimei date de plată.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

De ce să apelezi la credite online cu plata în rate pentru a cumpăra haine?

În urma unei transformări sau a unei schimbări în viața ta, poate dorești să-ți schimbi și stilul. Dar cumpărarea unei garderobe complete sau a ținutelor de firma necesită un buget destul de mare. Contractând credite online cu plata în rate, îți poți cumpăra haine noi fără să aștepți ziua de salariu. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru a profita de perioada de reduceri și a economisi bani.

Plata în 3 sau 4 rate este similară cu un mini credit (cu sau fără dobândă). Din ce în ce mai mulți comercianți oferă această soluție de credite online, deoarece nu le afectează încasările. O organizație financiară externă este responsabilă cu gestionarea ratelor și recuperarea sumei.

Dacă dorești să ai o garderobă la modă, accesarea unor credite online cu plata în rate este o alternativă de încredere pentru a face cheltuieli fără probleme.

Datorită expertizei lor în finanțarea 100% online, anumite organizații financiare au dezvoltat un sistem de plată în rate fiabil, fără riscuri și ușor de accesat. Pentru a beneficia de această modalitate avantajoasă de plată, tot ce trebuie să faci este să cumperi haine de la anumite magazine partenere din sectorul modei.

Poți fi la modă chiar și fără să renunți la alte plăceri, însă nu uita că timp de 3 sau 4 luni va trebui să achiți rata pentru aceste credite online. Apoi vei putea accesa alt împrumut, în același fel, cu condiția să plătești la timp.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *