Sari la conținut

Credite online noi: linia de credit și descoperitul de cont, asemănări și diferențe

Credite online noi: linia de credit și descoperitul de cont, asemănări și diferențe

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Anumite credite online noi despre care vorbim se referă la faptul că poți accesa o sumă de bani rapid, din confortul propriei locuințe. Mai înseamnă și că suma solicitată nu este eliberată pentru realizarea unui anumit proiect, nu este alocată unei anumite cheltuieli. Cu alte cuvinte, solicitantul nu trebuie să justifice motivul cererii sale de credite online noi.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

De ce ar fi utilă accesarea unor credite online noi

O familie poate folosi credite online noi pentru anumite necesități:

  • pentru o urgență unică de bani;
  • pentru a face față cheltuielilor de îngrijire neprevăzute;
  • în urma unei scăderi bruște a veniturilor;
  • pentru finanțareadiverselor proiecte etc.

Dacă ești șomer, pensionar sau antreprenor, poate fi dificil să-ți justifici veniturile și să depui la dosar adeverințele de salariu. Accesarea unor credite online noi este însă la îndemână în aceste situații specifice. Pentru a face credite online noi, poți opta pentru 3 soluții:

Credit rapid;

Împrumutul între persoane fizice: îți permite să te împrumuți de la oricine dorește să acorde credite online noi. Nu ți se va cere să-ți justifici cheltuielile, dar în cele mai multe cazuri va trebui să semnezi un contract cu creditorul;

Creditul de nevoi personale clasic: va trebui să construiești un dosar impecabil.

Prin solicitarea unor credite online noi, organizațiile de credit vor fi atente și îți vor analiză solvabilitatea datorită:

Venitului tău: justifică toate sursele de venit și economiile tale;

Cheltuielile și ratele tale lunare; trebuie controlate cu atenție, evită cheltuielile excesive (televizor, telefon de ultimă generație etc.);

Gradul tău de îndatorare.

Ce credite online noi ai putea obține?

Pentru a alege cel mai bun creditor care oferă credite online noi, te sfătuim să utilizezi un comparator online. Simulând cererea ta de credite online noi, vei avea la dispoziție site-uri cu care pun în balanță ofertele diferitelor bănci și organizații financiare. Aceste simulatoare te vor ajuta și la calcularea ratei pe care ai avea-o de plătit în funcție de suma și de perioada alese. Ai așadar la dispoziție un tablou complet al banilor pe care ii primești, dar și a sumei pe care o vei rambursa.

Linia de credit și descoperirea de cont sunt două forme de credite online noi care sunt uneori confundate din cauza unora dintre asemănările lor. Cu toate acestea, ele sunt forme de împrumut diferite.

O linie de credit este o sumă pe care un creditor o pune la dispoziție pentru o perioadă determinată. Banii pot fi folosiți pentru realizarea oricărui proiect, deoarece creditorul nu solicită nicio justificare. Această formă de împrumut face posibilă acoperirea cheltuielilor neprevăzute și gestionarea perioadelor dificile de dinainte de salariu. Este o rezervă de siguranță care te poate ajută să abordezi cu mai multă liniște cheltuielile recurente.

Un descoperit de cont bancar este o facilitate de plată acordată de banca și îți permite să primești niște bani în contul tău. În ceea ce privește rambursarea, condițiile sunt similare cu cele ale liniei de credit: rambursează în ritmul propriu cu o obligație periodică de achitare completă.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Credite online noi: diferența majoră dintre o linie de credit și un descoperit de cont

Principala diferență dintre cele două forme de credite online noi, o linie de credit și un descoperit de cont, este scopul împrumutului:

Linia de credit este o rezervă de bani constituită pentru achiziționarea de bunuri de larg consum sau în anticiparea vremurilor dificile. Cel ce împrumută plănuiește aceste cheltuieli în avans și solicită o linie de credit pentru a-și putea finanța achizițiile atunci când va veni momentul.

Descoperitul de cont bancar apare atunci când te afli într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Acest credit îți oferă o libertate excepțională dacă nu ai suficiente fonduri în cont pentru a-ți plăti facturile și alte cheltuieli esențiale pentru viața de zi cu zi.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *