Sari la conținut

Cum să accesezi credite online fără dobândă

Cum să accesezi credite online fără dobândă

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un împrumut fără dobândă, sau împrumut cu dobândă zero, este un credit de consum care îți permite să rambursezi doar suma primită, fără a plăti dobândă creditorului. În funcție de ofertele de credite online fără dobândă pe care le găsești, este astfel posibil să te împrumuți cu sume pornind de la 100 de lei la 50.000 de lei pe o perioadă scurtă de timp. Pare un vis, dar există oferte dedicate mai ales noilor clienți ori celor care sunt considerați buni platnici.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Credite online fără dobândă: ce sunt?

Dobânda la un împrumut este un procent din suma împrumutată. Rata dobânzii variază de obicei între 0,5% și 21% din suma împrumutată. Dobânda este colectată direct de instituția financiară care împrumută banii.

Aceste credite online fără dobândă sunt, prin urmare, oferte de împrumut la care o persoană nu va plăti nicio dobândă. Va trebui rambursată doar suma împrumutată. Pe de altă parte, se întâmplă că taxele de aplicare să fie mai mari decât la ofertele convenționale de credit.

Multe organizații financiare online promit un răspuns imediat la o cerere de credite online fără dobândă. Această perioadă se prelungește uneori la câteva zile (de la 2 la 7 zile). Transferul fondurilor se poate face într-un interval de la câteva minute până la câteva zile. În ceea ce privește creditul de consum, perioada de retragere este reglementată la 14 zile.

Care sunt condițiile pentru obținerea unor credite online fără dobândă?

Pentru a beneficia de credite online fără dobândă este necesar să îndeplinești mai multe condiții:

  • Să fii major
  • Să fii de naționalitate romană (sau rezident în România de cel puțin 5 ani)
  • Să prezinți o carte de identitate
  • Să ai un cont bancar

În funcție de organizațiile de creditare, subscrierea unui împrumut fără dobândă se poate face online sau prin aplicația mobilă a instituției (pe care o poți descărca din magazinul online de pe telefonul tău).

Tipuri de credite online fără dobândă: cumpără acum, plătești mai târziu

Iată de ce aceste tipuri de credite online fără dobândă ies în evidență: sunt puse la dispoziție de anumite companii care permit comercianților să ofere împrumuturi în rate înainte de finalizarea comenzii online. Dacă este disponibilă, poți utiliza ca metodă de plată pe site-ul sau aplicația retailerului participant acest tip de credit. Opțiunea de plata în patru rate are 0% DAE, deci face parte din categoria unor credite online fără dobânda. Este o metodă excelentă pentru cei care doresc să distribuie ratele în loc să plătească integral la unii comercianți cu amănuntul. Poți configura plăți bilunare automate, fără impact asupra scorului tău de credit.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

La ce să fii atent dacă iei credite online fără dobândă

Aceste credite online fără dobândă pot fi o alternativă bună la împrumuturile cu costuri ridicate până la salariu, atunci când nu ai nevoie de bani sau dorești să plătești o achiziție mare în mai mult timp. Dar sunt câteva lucruri de știut înainte de a aplica pentru credite online fără dobândă.

Taxele. Împrumuturile fără dobândă pot avea comisioane atașate, crescând suma pe care trebuie să o rambursezi. Poți evita anumite comisioane, inclusiv taxele de întârziere, prin planificarea din timp. Altele, cum ar fi potențialele taxe de abonament, nu pot fi evitate.

Dobândă amânată. Finanțarea introductivă care promite 0% DAE pentru o anumită perioadă de timp vine adesea cu dobândă amânată. Dobânda se acumulează pe soldul tău lunar, dar creditorul renunță la aceasta în perioada promoțională. Evită să plătești dobândă dacă achiți integral soldul înainte de încheierea perioadei promoționale. Dacă nu o faci sau plătești cu întârziere, vei fi responsabil pentru toată dobânda acumulată în perioada promoțională.

Termenul de rambursare. Aceste credite online fără dobândă au adesea termene scurte de rambursare.

Dacă accesarea unor credite online fără dobândă nu este potrivită pentru ține, îți recomandăm să iei în considerare un card de credit cu DAE 0%. Îl poți folosi pentru a cumpăra ceea ce ai nevoie și pentru a plăti în timp.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *