Sari la conținut

De ce să iei credite online până la salariu pentru achiziția de piese auto?

De ce să iei credite online până la salariu pentru achiziția de piese auto?

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Întreținerea și reparația reprezintă o parte semnificativă a bugetului mașinii. Cu toate acestea, este esențial să îndeplinești corect aceste sarcini, pentru a optimiza durata de viață, siguranța și confortul de utilizare a mașinii tale. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să fii reticent în a înlocui piesele defecte. Două opțiuni îți sunt disponibile: achiziționarea de piese noi sau piese la mâna a doua. Dacă te gândești la bani, nu trebuie să disperi! Există soluții pentru a-ți putea folosi din nou mașina: contractarea unor credite online până la salariu.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Credite online până la salariu: de ce să iei piese auto second-hand

Primul avantaj al achiziționării unei piese second hand este cu siguranță prețul acesteia. Spre deosebire de articolele noi, piesele la mâna a doua sunt adesea disponibile la un cost foarte accesibil. Unele piese pot costa chiar și de 10 de ori mai puțin decât un model nou. Întrucât achiziția de piese second-hand interesează mulți proprietari, oferta este pe cât de bogată, pe atât de variată. Anvelopele, alternatoarele, bateriile, farurile, kitul de admisie, curelele, parbrizele și chiar pedalele de frână se vând ca pâinea caldă pe site-urile de piese auto uzate. De asemenea, poți să mergi direct la centre de dezmembrări auto. Vei găsi cu ușurință piesele la alegere, indiferent de referință sau marcă.

Contrar credinței populare, piesele folosite nu sunt întotdeauna de proastă calitate. Dimpotrivă, marea majoritate dintre ele sunt în stare aproape ca noi. Ca să nu mai vorbim că până și piesele uzate sunt testate și verificate înainte de a fi revândute. Și, cireașa de pe tort, vei putea acoperi toate cheltuielile contractând credite online până la salariu. Acestea sunt împrumuturi pe termen scurt care oricum nu sunt de o valoare mare, atât cât să poți cumpăra piese și repara mașina în cel mai scurt timp.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Poți cumpăra piese auto noi cu credite online până la salariu?

Achiziționarea unei piese noi este foarte interesantă dacă dorești să faci o investiție profitabilă pe mai mulți ani. O piesă originală, fabricată de o marcă de referință și vândută de un distribuitor autorizat, vine întotdeauna cu o garanție a producătorului. De asemenea, ai garanția că vei profita din plin de el timp de 2, 3 sau 5 ani, în funcție de politica comercială a brandului.

În cazul în care prezintă unele defecțiuni în timpul garanției, ai dreptul să soliciți o rambursare, înlocuire sau reparare, dacă totuși ai respectat condițiile garanției.

Aceste condiții sunt menționate în general pe ambalajul sau cutia piesei noi. De asemenea, nu uita să citești acest manual înainte de a instala piesă de schimb. Achiziționarea unei piese noi în garanție te ajută să economisești bani, în ciuda aparențelor. Desigur, aceste tipuri de componente costă mai mult decât o piesă la mâna a doua. Cu toate acestea, este puțin probabil să o schimbi la fiecare 6 sau 12 luni. O piesă nouă este proiectată să reziste câțiva ani, în condiții optime de funcționare și utilizare.

Piesele auto noi sunt disponibile și în magazinele online specializate sau în garajele afiliate producătorului auto. Tot ce trebuie să faci este să completezi referința și tipul piesei pe care o cauți. Unele site-uri de piese auto oferă și posibilitatea aplicării pentru credite online până la salariu ca să acoperi costurile aferente. Fie apelezi la astfel de variante, fie la plata în rate a piesei cu pricina.

Eșți liber să alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de bugetul tău, de valoarea acelor credite online până la salariu contractate și de condițiile de garanție ale mașinii tale.

Dacă cererea ta de împrumut este aprobată, de obicei vei primi banii în contul tău bancar în următoarea zi lucrătoare.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *