Sari la conținut

Cât de mult contează o verificare birou credite online când vrei un împrumut?

Cât de mult contează o verificare birou credite online când vrei un împrumut?

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru a obține o sumă de bani de la o instituție financiară, se spune că trebuie pregătite dosare cu adeverințe de salariat, explicații privind situația partenerului și alte documente stufoase. În ultimii ani însă, odată cu dezvoltarea pieței de credite online, este suficient să ai la îndemână telefonul, cartea de identitate și un extras de cont bancar. De restul, se ocupă instituția online. În general, se face o verificare birou credite online ori se poate analiza dacă ai venituri stabile (dacă intră în contul tău sume de bani în mod constant). De fapt, pentru o verificare birou credite online ți se va cere acordul. Dar ce presupune și cum influențează acest lucru șansa ta la un împrumut avantajos? Află totul în continuare!

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Verificare birou credite online: ce este scorul de credit?

Scorul de credit (unii îl mai numesc și „raport de credit”) reprezintă portretul tău financiar. Este un fel de imagine a comportamentului tău financiar și a istoricului ratelor. Această notă indică creditorilor dacă, în trecut, ai plătit datoriile la timp, respectând termenele scadente. Cu alte cuvinte, scorul de credit indică capacitatea ta de a plăti datoriile la timp. Când se face o verificare birou credite online, instituția va avea la dispoziție și acest scor de credit, dar și istoricul tău financiar. Scorul variază între 300 și 850, 300 fiind cel mai rău și 850 fiind cel mai bun.

Există companii care colectează datele pentru a calcula scorul, iar mai nou există și aplicații mobile care îți vor spune exact cum stai cu scorul. Îți poți așadar face propria verificare birou credite online înainte ca instituția la care ai aplicat pentru credit să o facă. Datele colectate se bazează pe mediul tău financiar, datoriile pe care le-ai rambursat, utilizarea cardurilor de credit și alți factori.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Verificare birou credite online, o chestiune de imagine

Instituțiile financiare iau în considerare cinci lucruri cheie înainte de a acordă un împrumut, o linie de credit sau un card de credit:

  • Gradul de îndatorare
  • Scorul de credit (FICO)
  • Venitul lunar
  • Bunurile tale
  • Stabilitatea la locul de muncă și locul de reședință

Există cinci factori principali care determină scorul tău de credit.

Istoricul de creditare: contează în proporție de 35% din evaluarea ta.

Desigur, achitarea facturilor, a cărților de credit sau a liniei de credit la timp și în întregime, este bună pentru reputația ta. Pentru că trebuie să știi că orice întârziere a plății care depășește 30 de zile este notată în dosarul tău, indiferent de sumă. Și cu cât întârzierile sunt mai mari, cu atât se va reflecta mai mult în ratingul tău, iar o verificare birou credite online o va scoate la iveală imediat.

Utilizarea creditului acordat: contează în proporție de 30% din evaluare. Dacă utilizezi mai mult de 50% din cardul sau linia de credit, acest lucru îți poate afecta scorul, implicit istoricul în caz de verificare birou credite online. Acest lucru este valabil chiar dacă plătești suma integrală la sfârșitul lunii.

Încearcă să ai o limită de credit care să fie de două ori mai mare decât suma pe care intenționezi să o pui pe card. De exemplu, dacă intenționezi să cheltuiești în jur de 250 de lei în fiecare lună folosind cardul, ar trebui să ai un card cu o limită de 500 de lei.

Noi cereri de creditare: contează în proporție de 10% din ratingul tău. De fiecare dată când soliciți credit, acesta este notat în dosarul tău. Când fac o verificare birou credite online, instituțiile financiare consideră că dacă faci o mulțime de solicitări, ești în căutarea multor împrumuturi, și deci risca să te îndatorezi. Îți poate afecta negativ scorul.

În orice caz, dacă ratingul tău de credit nu este bun, îl poți reconstrui. Deci situația poate fi întotdeauna îmbunătățită!

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *