Sari la conținut

Credite online fără cont bancar: cum să-ți faci cumpărăturile în rate

Credite online fără cont bancar: cum să-ți faci cumpărăturile în rate

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Principiul plății în mai multe rate constă în repartizarea plății unei achiziții în mai multe rate. Termenele de plată sunt, în general, distanțate la o lună. Această metodă de plată se mai numește și plată divizată și putem spune că face parte din categoria unor credite online fără cont bancar. Nu este nevoie să furnizezi vreun cont bancar pentru că nu ți se virează bani, ci doar ai posibilitatea să plătești totul în mai multe tranșe.

De cele mai multe ori, site-urile comercianților online oferă acest tip de plată. Totuși, se întâmplă și ca magazinele fizice să ofere această facilitate de finanțare.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Credite online fără cont bancar: cum funcționează plata în rate

Plata în rate ca parte a unor credite online fără cont bancar este deosebit de apreciată pentru achiziții relativ mari, cum ar fi electrocasnice, de exemplu. Această metodă de plată îți permite să achiziționezi un obiect chiar dacă nu ai încă suficiente fonduri. Poți astfel să dozezi efortul financiar pe parcursul mai multor luni. Preiei controlul asupra plăților recurente și poți plăti la timp de fiecare dată.

Configurarea unei plăți în 3 sau 4 rate este foarte simplă. De fapt, tot ce trebuie să faci este să finalizezi achiziția de la un comerciant (online sau fizic) care oferă această facilitate de plată.

În momentul plății, selectezi metoda de plată în rate și alegi numărul de plăți lunare dorit. Apoi trebuie doar să trimiți aplicația ta către instituția financiară cu care colaborează site-ul respectiv.

Procesul este imediat și complet automatizat. Nu trebuie să furnizezi niciun document suplimentar sau să aștepți că dosarul să fie procesat. De cele mai multe ori, plata fracționată este validată automat în câteva secunde. De aceea unele credite online fără cont bancar sunt atât de căutate de consumatori. Sunt rapide și satisfac nevoile urgențe!

Credite online fără cont bancar: cine nu poate beneficia de plata în rate

Pentru a putea plăti în rate, tot ce ai nevoie este un cont valabil la o instituție financiară ce procesează plata în rate pentru diverse magazine. Cu toate acestea, uneori cererea este refuzată.

În ce cazuri poate fi refuzată finanțarea în rate? Cele mai frecvente situații sunt:

  • Instituția care finanțează achiziția suspectează fraudă. Se poate ca acesta să considere că această achiziție (natura ei, ora comenzii, adresa de livrare etc.) să nu corespundă obiceiurilor tale de consum. În acest caz, ea poate refuza plata în mai multe rate
  • Ai prea multe carduri de credit active
  • Ai mai mult de 7 linii de credit deschise.
  • Vezi cele mai bune oferte de credit!

Cât te costă să iei credite online fără cont bancar?

Mulți comercianți și site-uri web oferă plata în rate gratuit. Aceasta înseamnă că nu vei plăti niciun cost suplimentar pentru a beneficia de această facilitate de plată. Prețul de achiziție se împarte pur și simplu în 4 rate (sau 3 în cazul plății de 3 ori gratuit).

Cu toate acestea, plata în rate nu este gratuită pentru toată lumea. De fapt, serviciul este facturat de instituția financiară care avansează fondurile. Deci cine plătește factura? Acesta este site-ul comerciantului.

Comerciantul suportă costurile specifice finanțării pentru a-și satisface și păstra clienții. Așa îți poate oferi plata în rate fără costuri.

Poți face cererea ta de credite online fără cont bancar în doar câțiva pași, dar nu te grăbi! Fă-ți timp să citești contractul și toate clauzele. După aceea, trebuie să confirmi plata în 3 sau 4 rate și vei primi aprobarea pe mail. Timpul pentru această confirmare poate varia în funcție de organizație, dar este în general foarte rapid. Așadar, soluția de credite online fără cont bancar pare una perfectă pentru cei care nu doresc să se complice cu rate pe câțiva ani, dobânzi și alte calcule. Dacă ai pus ochii pe o pereche de pantofi ai unui brand celebru, banii nu vor fi o problemă! Doar verifică că se poate plăti în rate direct pe site.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *