Sari la conținut

Ce trebuie să știi dacă vrei să apelezi la ifn credite online

Ce trebuie să știi dacă vrei să apelezi la ifn credite online

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dacă vrei să știi cum să faci din proiectul tău de vacanță sau din achizițiile pentru casă o realitate, atunci ia în considerare ofertele puse la dispoziție de ifn credite online. Acestea pot fi soluții practice și eficiente dacă vrei să te bucuri rapid de punerea în practică a planurilor tale de viitor. Simularea gratuită și ușoară a unui credit pentru achiziționarea de bunuri, respectând capacitatea dumneavoastră de împrumut, este acum posibilă pe anumite site-uri ale instituțiilor financiare online. Această funcție importantă îți va permite să obții rapid o estimare precisă a sumei pe care o poți împrumuta, ținând cont de criteriile specifice situației tale.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Ifn credite online: cum se calculează capacitatea ta de împrumut

Calculul capacității de împrumut face posibilă desemnarea sumei maxime, echivalentă cu 40% din rată, pe care o persoană o poate dedica în fiecare lună rambursării plăților lunare ale creditului. Această limitare tinde să mențină pe linia de plutire o persoană, astfel încât să poată continua să-și susțină cheltuielile zilnice. Că regulă generală, capacitatea maximă de împrumut este egală cu 40% din venitul unei persoane sau unei familii. Acest prag poate varia în funcție de diferite criterii.

Aceasta înseamnă că toate ratele lunare ale împrumutului nu trebuie să depășească mai mult de o treime din venit. A nu depăși acest lucru este o protecție reciprocă pentru instituția care împrumută și pentru debitor care trebuie, în general, să aibă o sumă rezonabilă pentru a trăi.

La calcularea ratei lunare ce va corespunde achitării datoriilor, este important de reținut că taxele nu sunt incluse.

Venituri care se iau în calcul: salariile celui ce împrumută și ale co-debitorilor (soț sau soție), venituri din închirieri, venituri din pensii, indemnizații etc.

Cheltuieli care trebuie incluse în formulă: ratele lunare ale creditului, pensie alimentară, costul asigurării etc.

Poți accesa ifn credite online dacă rata depășeste 40% din venit?

În unele cazuri, limita maximă a capacității de împrumut este o regulă flexibilă în funcție de nivelul veniturilor unei familii. Cu un buget lunar de 10.000 de lei pe lună, o persoană sau o familie ar putea într-adevăr să pretindă un nou împrumut, chiar dacă rată datoriei depășește 40%, deoarece îi va rămâne încă o sumă satisfăcătoare de trăi.

Capacitatea de împrumut oferă informații valoroase atât pentru un solicitant de împrumut, cât și pentru o instituție financiară. Rezultatul îl ajută pe cel ce acordă ifn credite online în decizia de a formula un acord sau un refuz al unui împrumut. De remarcat că o capacitate de îndatorare încă suficientă, cu un grad de îndatorare sub 40% chiar și după adăugarea unei noi rate lunare, nu garantează sistematic acordarea finanțării.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Cât de importantă este capacitatea de împrumut pentru ifn credite online?

Determinarea capacității de împrumut este foarte importantă în mai multe situații:

Atunci când intenționezi să cumperi o proprietate nouă folosind un credit de consum este esențial să evaluezi fezabilitatea proiectului, precum și rată maximă lunară pe care o poți împrumuta;

În cazul unei modificări a venitului tău, fie că este vorba despre o creștere sau o scădere, este necesar să recalculezi capacitatea de împrumut a familiei pentru a-ți schimba planurile de viitor;

Mai mult, chiar dacă taxele nu sunt incluse în calculul capacității de împrumut, trebuie să știi că acestea trebuie luate în considerare la cumpărarea unui bun.

Așadar, dacă te bate un gând să apelezi la ifn credite online, fă-ți un plan bine stabilit, bazat pe capacitatea ta de împrumut, pe siguranța locului de muncă ori a venitului lunar de care dispui. E important să înțelegi toți acești termeni financiari ca să știi ce și cât să ceri atunci când vrei să accesezi ifn credite online.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *