Sari la conținut

Nu ai venituri declarate la ANAF? Poți obține un credit rapid fără venit

Nu ai venituri declarate la ANAF? Poți obține un credit rapid fără venit

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

De regulă, când vrei să obții un împrumut de la o instituție financiară bancară trebuie să îndeplinești mai multe condiții. Principala condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să aduci dovada unui venit stabil.

Ce poți face atunci când tu ai resurse financiare, dar nu ai un venit declarat, nu lucrezi cu contract de muncă sau ești în situația în care nu poți aduce astfel de dovezi?

Sunt instituții financiare care te pot sprijini și în aceste condiții în vederea obținerii unui credit, dar vor exista mai multe condiții. Dacă vrei să afli mai multe informații, atunci trebuie să continui să citești următoarele rânduri.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Care sunt condițiile impuse de aceste instituții financiare atunci când vrei să obții un credit rapid fără venit?

Așa cum s-a menționat anterior, este posibil să nu fii angajat dar să ai resurse financiare care îți permit să achiți ratele unui credit rapid fără venit.  Este posibil să ți se solicite informații privind aceste resurse financiare și totodată, sunt instituții care pot să te sprijine, dacă ai o persoană care poate gira pentru tine acest împrumut. Fie că este vorba despre un membru al familiei sau nu, atât timp cât această persoană aduce dovada veniturilor sale, te poate ajuta să obții un credit rapid.

Vei putea, totodată, să girezi împrumutul solicitat cu diverse valori mobile sau imobile pe care le deții.

Sunt IFN-uri care oferă șanse persoanelor fără venituri declarate, și acordă aceste tipuri de credite, valoarea acestora putând să crească gradual. Asta înseamnă că prima dată vei putea obține o sumă mai mică, iar dacă achiți împrumutul la data scadentă stabilită de creditor, vei putea să obții o sumă mai mare, pe o perioadă mai lungă decât prima dată. Așa îți construiești un istoric pozitiv în baza de date a creditorului,  iar verificările la instituții precum ANAF sau Biroul de credite, vor fi mai puțin importante sau poate nici nu vor mai exista.

Cât de rapid se poate obține un credit rapid fără venit?

În primul rând,  întregul proces de aplicare pentru un astfel de credit se poate face online în câteva minute. Se poate aplica și prin metoda clasică, adică să te deplasezi la un punct de lucru al instituției cu care dorești să începi o colaborare și să discuți acolo cu un reprezentant.

Dacă alegi varianta online, care este cea mai rapidă cale de a aplica pentru un credit, în cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de către un reprezentant. Din acel moment lucrurile se derulează relativ repede. Reprezentantul va reconfirma cu tine toate informațiile completate de tine și de asemenea va putea cere și alte informații importante în vederea analizării cât mai corecte a probabilității de a-ți oferi un credit.

O dată finalizată analiza, vei primi oferta acestora, iar tu vei putea să citești termenii și condițiile contractului înainte de a semna electronic. Sunt instituții financiare care lasă oferta deschisă pentru clienții lor pentru un termen de 15 zile, termen în care aceștia pot decide dacă este ceea ce își doresc și să finalizeze sau nu contractarea împrumutului.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Un credit rapid fără venit poate veni în ajutorul tău

Situațiile neprevăzute în care să ai nevoie de diverse sume de bani urgent, pot apărea oricând. Tocmai, pentru că directorii acestor instituții financiar nebancare știu foarte bine aceste aspect, au lansat pe piață aceste tipuri de credite. Cu toate că ai șanse să obții aceste tipuri de credite mult mai ușor decât ai putea să o faci de la o bancă, condițiile de creditare, privind durata de derulare a creditului și dobânzile aplicate pot diferi decât cele oferite de bănci. Acest aspect nu este deloc anormal, în condițiile în care ambele părți trebuie să își ia propriile măsuri de siguranță.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *