Sari la conținut

Poți obține un credit rapid sâmbăta!!! Nu mai aștepta și aplică pentru unul

Poți obține un credit rapid sâmbăta!!! Nu mai aștepta și aplică pentru unul

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Ai primit un telefon urgent, prin care ți se solicită nișe bani pentru a soluționa o problemă la fel de urgentă? Ai avut un incident cu mașina și sunt necesare reparații urgente? Ți-ai adus aminte în week-end că trebuie să plătești taxele școlare luni și nu mai ai bani?

Toate aceste lucruri, împreună cu multe alte situații similare, ar putea fi soluționate cu un credit rapid sâmbăta.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Poți aplica pentru un credit rapid sâmbăta?

În ziua de astăzi da, poți face acest lucru. Mulțumită IFN-urilor care au site-uri online, poți aplica pentru un împrumut urgent, inclusiv în week-end. Nu doar că poți aplica, ci poți să intri și în posesia banilor tot la fel de repede.

Un credit rapid sâmbăta este o ofertă special gândită de companiile de creditare, pentru a veni în întâmpinarea clienților lor sau a potențialilor clienți.

Poți aplica pentru aceste tipuri de credite de oriunde te-ai afla. Fie că ești acasă și dispui de un laptop, sau ești în parc și ai doar telefonul cu tine, poți aplica pentru un astfel de credit. Nu îți va lua foarte mult timp. Dacă colaborezi deja cu un IFN, solicitarea unui nou credit se poate face (în funcție de companie), printr-un simplu SMS în care menționezi suma ceruta, iar aprobarea îți va fi comunicată în același mod.

Chiar dacă nu ai un cont de client, durata în vederea aplicării pentru un credit rapid sâmbăta nu va depăși câteva minute.

Ce documente trebuie să ai pentru  aplica un credit rapid sâmbăta?

Așa cum a fost menționat, poți obține foarte repede un astfel de credit iar aplicarea nu durează foarte mult, dar trebuie să ai la îndemână anumite documente.

Principalele documente pe care trebuie să le ai sunt cele de identitate și un fluturaș de salariu sau extras de cont din care să reiasă încasarea veniturilor de la angajator în acel cont.  Acestea pot fi încărcate pe platforma creditorului, fie în formă scanată sau poți încărca o poză. Sunt companii care pot solicita pentru finalizarea completării cererii, să încarci un selfie însoțit de cartea de identitate, pentru a elimina posibilitatea ca altcineva să aplice în locul tău. Având în vedere faptul că întreaga operațiune se face la distanță, în mediu on-line, este nevoie de aceste măsuri de siguranță.

Ce tip de credit rapid sâmbăta poți solicita?

Oferta acestor companii este destul de variată. Poți accesa un credit rapid sâmbăta până la salariu, credit de nevoi personale pe perioade mai extinse de timp, credit pentru nevoi medicale, pentru studii sau pentru alte tipuri de nevoi pe care ai putea să le ai. Poți opta pentru credite fără verificare în Biroul de credite, sau fără adeverință de salariu.

De regulă aceste credite se pot obține doar cu buletinul, dar dacă nu ai veniturile înregistrate la ANAF, atunci o dovadă a veniturilor tale lunare va fi necesară.

De asemenea poți opta pentru credite cu garanție, pentru care valoarea garanției oferite va cântări mult mai mult decât veniturile sau cheltuielile tale lunare.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Un credit rapid sâmbăta este o decizie importantă

Indiferent când accesezi acest tip de credit și indiferent de avantajele oferite de aceste instituții financiar nebancare, trebuie să fii un client responsabil. Trebuie să analizezi cu mare atenție oferta creditorului. Un mare avantaj al acestor instituții este transparența. Aceștia îți vor expune încă de la început valoarea dobânzilor, valoarea comisioanelor percepute pentru contractarea unui credit și totodată îți vor oferi posibilitatea, după analiza cererii și înaintarea ofertei lor, să îți iei un timp de gândire până să te hotărăști să semnezi contractul.

Pentru că aceste credite și-au câștigat popularitatea datorită rapidității cu care sunt acordate, poți fii beneficiarul sumei necesare în cursul zilei în care ai aplicat, sau în următoarea zi lucrătoare dacă banca cu care lucrează creditorul nu facilitează transferuri instant către banca unde ai tu contul deschis.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *