Sari la conținut

Un credit rapid pentru restanțieri te poate scăpa de restanțe

Un credit rapid pentru restanțieri te poate scăpa de restanțe

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Nu toate persoanele care au avut restanțe la un credit pot fi considerate rău platnice. Având în vedere cum problemele financiare au năvălit în ultimii ani peste oamenii care poate aveau un scor de credit impecabil, asta nu înseamnă ca aceștia să nu mai aibă nicio șansă să poată contracta un credit vreodată.

Băncile își iau multe măsuri de precauție iar o dată cu nevoile financiare din ce în ce mai mari ale oamenilor, și ele și-au înăsprit condițiile de acordare a creditelor.

O persoană cu istoric negativ în Biroul de credite, nu are aproape nicio șansă să acceseze un credit bancar. Din cauza acestor precauții și procesul de acordare al acestora se întinde pe o durată din ce în ce mai mare.

Din acest motiv și nu numai, IFN-urile au câștigat tot mai multă popularitate. Acestea au inclus în ofertele lor, inclusiv tipul de credit rapid pentru restanțieri.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Un credit rapid pentru restanțieri poate fi obținut cu ușurință

Dacă te afli în situația în care ai avut restanțe în trecut la alte credite. mai ai încă șansa de a contracta alt credit de la instituțiile financiare nebancare. Acestea sunt mult mai permisive decât băncile iar viteza cu care se pot obține aceste credite te va uimi.

Ce te va încânta este faptul că nu este necesar să faci drumuri pe la sediul acestora în vederea aplicării pentru un credit sau pentru a semna contractele. Totul se desfășoară online, iar semnăturile sunt de regulă electronice. Mai sunt și IFN-uri care vor solicita descărcarea documentelor, semnarea acestora și încărcarea lor pe platformă sub formă scanată. Dacă dispui de o imprimantă și de un scanner, în câteva minute poți rezolva problema. Cu toate acestea, sunt puține companii care solicită acest lucru.

Nu uita că semnătura electronică are aceiași valoare ca o semnătură fizică. Toate aceste contracte de creditare sunt cu titlu executoriu, ceea ce înseamnă că nu poți contracta un credit rapid pentru restanțieri și să nu dai dovadă de seriozitate privind plata ratelor, fără să suporți consecințele legale.

Un alt avantaj este că poți aplica pentru un credit la un IFN, chiar dacă acesta nu are un punct de lucru în orașul tău, tocmai pentru că întregul proces se desfășoară online.

Vezi cele mai bune oferte de credit!

Cât de repede obții un credit rapid pentru restanțieri?

De data aceasta cuvântul ,,rapid” chiar înseamnă repede. După aplicare și după încărcarea documentelor, analiza dosarului tău nu va dura mai mult de câteva ore (aceasta fiind cea mai lungă perioadă de timp).

În urma analizei, vei fi contactat pentru a ți se comunica răspunsul creditorului. Dacă acesta este pozitiv, ți se va prezenta și oferta lor care poate diferi de opțiunea avută inițial de tine. Totodată, dacă ești de acord cu suma oferita de creditor, reprezentantul companiei îți va aduce la cunoștință verbal termenii contractuali, care sunt de asemenea în contractul fizic, pe care îl poți descărca din contul personal creat pe platforma creditorului. Orice nelămurire ai avea privind acest credit rapid pentru restanțieri, va putea fi discutată cu reprezentatul are te-a contactat înainte ca tu să semnezi acel contract.

În momentul în care decizi să accepți oferta primită și semnezi documentele necesare vei putea intra în posesia sumei contractate. Compania te va notifica când este efectuat transferul banilor și totodată, înainte de data scadenta te va anunța, ca nu cumva să uiți să faci plata la timp.

Este foarte important să menții o comunicare deschisă cu reprezentanții companiei, iar dacă întâmpini dificultăți, împreună cu aceștia să găsești cea mai bună cale de a rezolva problemele neprevăzute.

Un mare avantaj al acestor tipuri de credite este faptul că ai posibilitatea de extindere a perioadei de creditare prin achitarea dobânzii acumulate până în momentul scadenței.

Vezi si alte articole despre credite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *